Aktywne Wpisy

Juliusz-Banioski +29
kolacja chłopska do oceny

źródło: temp_file7582341896799571432
Pobierz
Jakieś gnoje pobiły tej nocy mojego chłopaka i jego kolegę, gdy pili alko. Mój dostał bardzo w głowę, nie ma rozcięcia, ale widzę średniej wielkości czerwonofioletowe siniaki przy oku, czole, skroni i w okolicach ucha. Przed chwilą wstał, żeby skorzystać z łazienki, ale najpierw trząsł się podczas stania. Teraz śpi, co jakiś czas znowu trzęsie. Rozmowa z nim nie ma sensu, bo tylko bełkocze. Pytałam go, czy mu zimno i zrozumiałam, że
Na odchodne zanim zostawi mi statek żebym już prowadził go sam pyta się czy słyszałem o dzisiejszym spotkaniu w Paryżu najbardziej wpływowych krajów EU wymienia Danię (reprezentuje wszystkie kraje Skandynawskie), Włochy, Niemcy, Francję oraz Polskę.
Zapytałem się go z ciekawości skąd ma info o tych najbardziej wpływowych krajach - taki dziś przekaz leciał w Duńskim państwowym kanale nr 1 (odpowiednik TVP).
Można mówić wiele o Tusku też jakimś moim ulubieńcem nie jest ale trzeba mu przyznać jedno wszędzie gdzie się zjawia każdy go zna i szanuje.
I tak znowu po 8 latach rządów PiS wróciliśmy na szczyty i realnie decydujemy i całej Unii.
Takie #przemyslenia
#polityka
źródło: temp_file2147714975001606271
Pobierz@Caracas: A ty myślisz, że jakby nadal rządził PiS to by nas nie zaprosili na to spotkanie? Zapewne Morawiecki by pojechał i przekaz byłby taki sam.
@Afrobiker: a ty często połykasz pisowskie spiny bez żadnej popity?
źródło: temp_file3201405404899591659
Pobierz@Afrobiker dalej nie możesz przeżyć, że Lewandowski wyjechał na zachód grac w piłkę zamiast zostać w Ekstraklasie?
@arais_siara: Trochę się pozmieniało w Europie od kiedyś pis został oderwany od koryta, ale już wcześniej szajka karakana i pinokia była uważana za niepoważnych klaunów. Media głównego nurtu w Niemczech raczej się śmieją z pisowców, w szczególności po azylu romanowskiego u orbana
@Caracas: xD