Wpis z mikrobloga

• 1
@vorio: playstation nie wydaje swoich exow na xboksa i switcha.
to z tego, ze microsoft sie poddal, a niektorzy cope'uja tak mocno ze zmyslaja z d--y jakies urojenia, by probowac wytlumaczyc, ze wcale nie bylo zadnego poddania sie.
  • Odpowiedz
@SmugglerFan: no nie wydają na xboxa i switcha, tylko na największą dostępną platforme czyli PC
Faktycznie, to jest ta różnica

Do tego ta generacja z Playstation to moja ostatnia w życiu, nie ma w ogole w co grać, ale fanboje nadal będą wywyższać się nad konkurencją xD
  • Odpowiedz
ej, sluchajcie, to nie jest tak ze microsoft konczy z konsolami xbox. oni wydaja swoje exy na playstation i switcha, bo, uwaga, PRAWO ICH DO TEGO ZMUSILO xdd

@SmugglerFan: no nie, albo nie umiesz czytać ze zrozumieniem albo celowo manipulujesz. Biorąc pod uwagę, że specjalnie skleciłeś osobny wpis do tego to zakładam to drugie.

Chodziło mi o to, że Microsoft przy zakupie m. in. activision pod decyzją sądu zobowiązał się
  • Odpowiedz
  • 1
Chodziło mi o to, że Microsoft przy zakupie m. in. activision pod decyzją sądu zobowiązał się wydawać gry activision na sprzęcie Nintendo i Sony.

@Kryspin013: chodzilo tylko o call of duty i na playstation, bo przeciez nie ma cod: bo6 na switchu. wiec klamiesz.

microsoft masowo portuje obecnie swoje gry na playstation i to nie jest zwiazane z zadna decyzja sadu.
  • Odpowiedz
@Kryspin013: chodzilo tylko o call of duty i na playstation, bo przeciez nie ma cod: bo6 na switchu. wiec klamiesz.

@SmugglerFan: Microsoft nie tylko przejął activision, wiesz?

microsoft masowo portuje obecnie swoje gry na playstation i to nie jest zwiazane z zadna decyzja sadu.

O, to może w końcu wyjdą jakieś nowe gry na PlayStation 5 xD
  • Odpowiedz
  • 0
@SmugglerFan: Microsoft nie tylko przejął activision, wiesz?

@Kryspin013: no i co, myslisz ze sad gdzies nakazal wydanie forzy horizon 5 na playstation? xdd ok, to daj zrodlo. udowodnij, ze nie klamiesz.

O, to może w końcu wyjdą jakieś nowe gry na PlayStation 5 xD

a co, myslisz ze jest malo gier na ps5?
  • Odpowiedz
Chodziło mi o to, że Microsoft przy zakupie m. in. activision pod decyzją sądu zobowiązał się wydawać gry activision na sprzęcie Nintendo i Sony.

@Kryspin013: nic takiego nie miało miejsca, po prostu spencer powiedział, że chcą maksymalizować zyski z pochłonięcia activision i nie będą się ograniczać do wydawania gier tylko na ich platformę. przykładowe źródło

also, rozśmieszyło mnie, jak sędzia w USA by kazał dziadom z nintendo wydawać gry na
  • Odpowiedz
a mało jest na Xboxie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Beeercik: Największych bangerów z ubiegłego roku na Xboxa nie ma - Helldivers 2, Astro, FF7Rebirth, Wukong... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
also, rozśmieszyło mnie, jak sędzia w USA by kazał dziadom z nintendo wydawać gry na xboxa, bo ustawa antymonopolowa hehe

@inrzynier: kurde, moze to jest sposob na to by zmusic sony/from software do zrobienia bloodborne na pc. @Kryspin013 dawaj info jak sie zmusza wydawce to robienia portow na inne platformy, dostaniemy wreszcie tego bloodborne'a!!!
  • Odpowiedz