#kosmetyki #beauty #uroda #rozowepaski #niebieskiepaski Czy jest sens wydawać po kilkaset złotych na kosmetyki (serum, krem, tonik itd.)? Czy takie kosmetyki rzeczywiście zapewniają wysoką (adekwatną do ceny) jakość? Zależy mi na uzyskaniu efektu gładkiej cery.
@SilverDragon: trzeba patrzeć na potrzeby skóry i składniki aktywne. Nie wszystkie możesz ze sobą używać i nie do każdej cery. Ale the ordynarny mają bardzo dobrą proporcje ceny do jakości
@ElenaRain: Posiadam cerę mieszaną, pokrytą bliznami potrądzikowymi oraz ze skłonnościami do trądziku. Wiesz może jakie kosmetyki będą dla mnie najodpowiedniejsze?
@SilverDragon: z Basic lab kupuj tylko na promocji. Notorycznie są akcje typu -20. Ale one działają dość delikatnie w większości, jak trądziku szybciej przybywa niż ubywa to może by. Za delikatne
Czy jest sens wydawać po kilkaset złotych na kosmetyki (serum, krem, tonik itd.)? Czy takie kosmetyki rzeczywiście zapewniają wysoką (adekwatną do ceny) jakość? Zależy mi na uzyskaniu efektu gładkiej cery.
źródło: 61G-HZ57fOL._SL1100_
PobierzBeauty of Joseon
COSRX
Komentarz usunięty przez autora