Aktywne Wpisy

yourgrandma +71
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą piosenki z musicali. Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą piosenki z musicali. Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
WAŻNA PROŚBA NR 2:

źródło: MUSICALE
Pobierz
bedejutro +88
Wykopki nienawidzą psów i psiarzy i generalnie nikogo kto inaczej spędza czas niż oni. A jakby se tak wyszły ze 3 razy na świeże powietrze w ciągu dnia to zeszłoby z nich tyle jadu, że nie chciałoby im się już zaśmiecać nim internetów.
#psy #psiarze #smiesznypiesek #pokazpsa #wykop
#psy #psiarze #smiesznypiesek #pokazpsa #wykop

źródło: obraz
Pobierz
Bardzo lubię gry platformowe w których trzeba "lizać ściany" żeby znaleźć jak najwięcej rzeczy. Większosć map przypadała mi do gustu, może ze 2 nie przypadły mi do gustu. Przyjemna mechanika, łądna grafika. Do tego sama rozgrywka bardzo wymagająca w kilku momentach. Bardzo przyjemnie spędzony czas.
Jaki tytuł polecacie z poniższej listy gier z Mario i uniwersum Mario jako następny?
Donkey Kong Country: Tropical Freeze
Mario + Rabbids Kingdom Battle
Captain Toad: Treasure Tracker
New Super Mario Bros. U Deluxe
Yoshi's Crafted World
Luigi's Mansion 2 HD
Luigi's Mansion 3
Paper Mario: The Origami King
Super Mario 3D All-Stars
Super Mario 3D World + Bowser's Fury
Mario + Rabbids Sparks of Hope
Super Mario Bros. Wonder
Super Mario RPG
Mario vs. Donkey Kong (Switch)
Paper Mario: The Thousand-Year Door
Princess Peach: Showtime!
Mario & Luigi: Brothership
Donkey Kong Country Returns HD
Chyba niczego nie pominąłem w tej liście?:D
#nintendo #nintendoswitch #mario
@SpiderFYM: jak chcesz lepsze i bardziej dopracowane to Bowser's Fury. Do tego w pakiecie dostaniesz gameplayowo zupełnie innego mariana w 3D.
Co do reszty gier, to nie wiem na ile sobie zdajesz sprawę, ale te gry są w zupełnie różnych od siebie gatunkach.
Jak jesteś świeżo po przejściu to powiedz mi, żeby spędzić jak najwięcej czasu z grą to jaki preferujesz przychodzić grę?
Czytałem trochę i gierka jest sandboxem czyli dzieli się na różne światy ale w każdym święcie można już wykonywać zadania w różnej kolejności prawda to?
Pytam bo ja nie mam problemu, żeby na picofly to odpalić ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
dorime
@Kaolin28: Grałem każdą mapę do oporu, aż do momentu w którym nie wiedziałem jak znaleźć kolejne księżyce, dopiero potem przechodziłem na kolejny poziom. Przez to ani razu nie byłem w sytuacji że brakło mi