Aktywne Wpisy

dream_big +16
Dlaczego mężczyźni chcą mieć dzieci? Tym bardziej w tych niestabilnych czasach obecnie gdzie miliarderzy są wściekli, że nie produkuje się nowych niewolników do ich fabryk jak m.in. Elon Musk kiedyś wspomniał.
Po co brać czujące stworzenie na ten świat gdzie tak ciężko jest nam obecnie żyć? Ja się pytam. Mimo to wielu mężczyzn na aplikacjach randkowych dają, że chcą kiedyś mieć. Kobieta bierze i tak większość obowiązków co może dla nich być
Po co brać czujące stworzenie na ten świat gdzie tak ciężko jest nam obecnie żyć? Ja się pytam. Mimo to wielu mężczyzn na aplikacjach randkowych dają, że chcą kiedyś mieć. Kobieta bierze i tak większość obowiązków co może dla nich być

120_Dni_Sodomy +1766
Chcę kupić chrześniakowi na komunię konsolę. Myślałem nad Xbox series S, ale przez fakt, że nie ma napędu widzę dużo potencjalnych problemów. OK, mogę mu kupić jakiś abonament, ale powiedzmy w perspektywie 1 roku+ już musieliby mu rodzice to opłacać. Chciałem wydać 1.500 zł powiedzmy łącznie.
Nie za bardzo chcę dawać używkę jako prezent z takiej okazji, chociaż ani młody ani rodzice nie mieliby nic przeciwko (matka jego mi nawet to zaznaczyła). Po przejrzeniu ofert to totalnie poza budżetem jest XSX i PS5 a XSS nie ma sensu przez brak płyt.
Oni nie mają za bardzo siana więc trochę durne wydaje się dawać wersję bez płyt gdzie chłopak nic z gamingiem nie miał wspólnego a fajne klasyczki na ps4 miałby po 20-30 zł na olx (sam bym mu na start pewnie kilka kupił a potem na każdą okazją dorzucał kolejne).
Teraz niby można ps4 nowe na allegro po 1400 dorwać ale kurde za taką starą konsolę to jest mega dużo.
Macie doświadczenie z ofertami np. z amazona ale refurbished? Może jeśli byłoby to w kartonie i jakoś tam wyglądało to były rozsądny kompromis - wyglądałoby OK i byłoby kosztowo najrozsądniejsze do użytkowania.
Co byście wybrali?
#kiciochpyta #gry #playstation #xbox #konsole
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: rower, deskorole, narty, wycieczkę...
Xboxa śmiało brałbym używanego bo to jest bardzo dobra