Aktywne Wpisy
strike_lucky +12
#j--------e #pytanie #motoryzacja
Przed chwilą zatankowałem przypadkiem diesel do benzyniaka nie popatrzyłem dokładnie k---a
.. Bo na innej stacji
Poszło 14 litrow... Co ja mogę zrobić? Tylko mechanik czy np jakbym dolał benzynę do reszty? Jeszcze weszło by pewnie drugie tyle...
Przed chwilą zatankowałem przypadkiem diesel do benzyniaka nie popatrzyłem dokładnie k---a
.. Bo na innej stacji
Poszło 14 litrow... Co ja mogę zrobić? Tylko mechanik czy np jakbym dolał benzynę do reszty? Jeszcze weszło by pewnie drugie tyle...

Mr_Przyjemny +1018

źródło: temp_file7547335075572241399
Pobierz
Praca z polakami w polskiej firmie mnie odrzuca. Polacy nie dorośli mentalnie do poważnej pracy. Plotkowanie, skupianie się na personalnych kwestiach zamiast na projekcie, infantylność, mentalność januszexowa (nawet jak to nie jest Januszex), mniejszy profesjonalizm. I dlatego ciągnie mnie na Zachód. Mam wrażenie że tam ludzie są bardziej skupieni na pracy i na sobie, mają twardszą skórę i nie biorą personalnie wielu kwestii tak jak polaczki.
Mam rację? Ktoś kto pracował jako dev w IT w kulturze Zachodniej może potwierdzić/zaprzeczyć.
#programista15k #pracait #it
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
Komentarz usunięty przez autora
edit: trochę uzupełnie. wśród zachodu występują te same cechy ale objawiają się w inny sposób, którego nie jesteś w stanie rozpoznać
@mirko_anonim: Mam wrazenie, ze nie jestes skupiony na pracy i na sobie, masz miekka skore i bierzesz personalnie wiele kwestii
Top nacji nie do współpracy.
1.Holendrzy, top ego i buta, s-----------o, wrodzona nienawiść do Polaków.
2.Belgowie, podobna nacja jak powyższa, to Ci sami co mieli murzynów w ZOO jak na pokazie
( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: 1000012071
PobierzTa sama kontraktornia w--------i cię w sekunde na zbity pysk (omijają zapisy o terminie wypowiedzenia) albo nie zapłaci faktury gdy tylko jedna komórka w excelu nie będzie się zgadzać
Ale są tacy służbiści co będą z---------c i poświęcać swoje CIAŁO, SERCE, DUSZĘ w imię nieswojego projektu który guano wnosi do społeczeństwa, zwykłe generyczne CRUDy
Z Białorusinami, Polakami podobnie dobrze - mały small talk i do rzeczy. Robota szła bardzo sprawnie. Na ogół kompetentni ludzie.
Ukraina, udawanie bardziej kompetentnych niż byli, często kij w dupie i zgrywanie ważniaka. Powszechna
@JudeMason: nieprawda. Na zachodzie jest inna kultura pracy. Ludzie prace naukowe piszą jak to w różnych państwach panuje inna kultura, ale wykopek roztropek stwierdza że to nieprawda i wszędzie jest tak samo.