Wpis z mikrobloga

Luxmed.
Chcę umówić dentystę, leczenie kanałowe.
Wchodzę w apkę. Szukam po liście opcji: "stomatolog mikroskop". Nie ma.
Wchodzę w skierowania. Wybieram skierowanie "Stomatolog - mikroskop". Nie można umówić wizyty, trzeba dzwonić pod podany numer.

Dzwonię pod numer.
RODO.
RATY.
"Nie musisz dzwonić, umów wizytę przez apkę". Nie mogę.
Muzyczka, stop opcji do wybrania.
Wybieram stomatologia.
Muzyczka. RODO. Podaj PESEL. Podałem.
"Nie musisz dzwonić, wizytę stomatologa możesz umówić przez apkę". Nie mogę.

Po kilku chwilach odbiera infolinia, weryfikacja wszystkich danych - po co podawałem wcześniej PESEL?
"Chciałbym umówić stomatologa, mikroskop, kanałówka" Nie da się.
Czemu? Bo to trzeba w placówce.
Ewentualnie, infolinia może wysłać zapytanie do placówki, ale lepiej bezpośrednio.
Placówka nie obiera.
Drugi kontakt z infolinią, infolinia tym razem wysyła zapytanie. Oddzwonią do 48 godzin.

Dramat.

#luxmed #zdrowie #praca
wkrk - Luxmed. 
Chcę umówić dentystę, leczenie kanałowe.
Wchodzę w apkę. Szukam po li...

źródło: 69c84fa6bebf200d090d87df946e3300

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 1
@1iostatni: jak tragiczny spadek jakości usług przez ostatnie kilka lat cię nie martwi, to też zastanowiłbym się nad swoim życiem.
  • Odpowiedz
@wkrk ale ludzie dalej sądzą, że to jest droga rozwoju, m-obywatel i wszystkie appki świata :) cóż, skończy się to tym że nie będzie już alternatywnych sposobów, bo wszystko będzie wymagało telefonu, apki i internetu i będziemy w dupe :)
Ale w temacie - podejrzewam że więcej byś znalazł szukając "chirurg stomatologia" czy coś podobnego. Trudno sobie wyobrazić by nie mieli jakieś kamery do prześwietleń. W zasadzie nie wiem po co
  • Odpowiedz
@wkrk: Póki co. Potem może wprowadzą zmianę, zaktualizują aplikacje, przestaną wspierać starsze systemy w telefonach. Nie masz najnowszego - cóż, nie nasz problem. Rozumiem frustrację, że jeśli już apka jest, to powinna móc pełnić swoją funkcje, ale... kojarzy mi się to z tym co robią z papierową walutą - wszystko ma być cyfrowe, przelewy powyżej 10k zatwierdzane itp, i pojawiają się co rusz naciski że przecież blik taki fajny, przelewy
  • Odpowiedz