Aktywne Wpisy
yawoor724 +75
ehh człowiek stary a głupi,
jakieś pół roku temu odstawiłem całkowicie a-----l i to była doskonała decyzja - lepszy sen, waga i umysł szybszy. Generalnie super odczucia i w weekend czy imprezy mnie nie kusi. Jedynie co jakieś 2 miesiące przychodzi jakiś dzień że mam nastrój na piwko i gierki jak za dawnych studenckich lat i wypijam 3-4 po czym czuje się okropnie dzień później i kilka tygodni mam wstręt. Tak się
jakieś pół roku temu odstawiłem całkowicie a-----l i to była doskonała decyzja - lepszy sen, waga i umysł szybszy. Generalnie super odczucia i w weekend czy imprezy mnie nie kusi. Jedynie co jakieś 2 miesiące przychodzi jakiś dzień że mam nastrój na piwko i gierki jak za dawnych studenckich lat i wypijam 3-4 po czym czuje się okropnie dzień później i kilka tygodni mam wstręt. Tak się

maciekqtno +1283

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Chcę umówić dentystę, leczenie kanałowe.
Wchodzę w apkę. Szukam po liście opcji: "stomatolog mikroskop". Nie ma.
Wchodzę w skierowania. Wybieram skierowanie "Stomatolog - mikroskop". Nie można umówić wizyty, trzeba dzwonić pod podany numer.
Dzwonię pod numer.
RODO.
RATY.
"Nie musisz dzwonić, umów wizytę przez apkę". Nie mogę.
Muzyczka, stop opcji do wybrania.
Wybieram stomatologia.
Muzyczka. RODO. Podaj PESEL. Podałem.
"Nie musisz dzwonić, wizytę stomatologa możesz umówić przez apkę". Nie mogę.
Po kilku chwilach odbiera infolinia, weryfikacja wszystkich danych - po co podawałem wcześniej PESEL?
"Chciałbym umówić stomatologa, mikroskop, kanałówka" Nie da się.
Czemu? Bo to trzeba w placówce.
Ewentualnie, infolinia może wysłać zapytanie do placówki, ale lepiej bezpośrednio.
Placówka nie obiera.
Drugi kontakt z infolinią, infolinia tym razem wysyła zapytanie. Oddzwonią do 48 godzin.
Dramat.
#luxmed #zdrowie #praca
źródło: 69c84fa6bebf200d090d87df946e3300
PobierzAle w temacie - podejrzewam że więcej byś znalazł szukając "chirurg stomatologia" czy coś podobnego. Trudno sobie wyobrazić by nie mieli jakieś kamery do prześwietleń. W zasadzie nie wiem po co