Aktywne Wpisy

Cudowne fawele w Chorzowie. Pamiętajcie - "zostawmy planowanie deweloperom".
https://www.otodom.pl/pl/oferta/piekny-dom-salon-52-m2-tarasy-garaz-x2-ID4w98v
#nieruchomosci
https://www.otodom.pl/pl/oferta/piekny-dom-salon-52-m2-tarasy-garaz-x2-ID4w98v
#nieruchomosci

źródło: chorzow-birkenau1
Pobierz
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Słuchajcie Mirkówny. Mój facet kupił mi taki wynalazek z Gatty i chodzi teraz z oczami kota ze Shreka kiedy założę na randkę i wieczornych zabaw. A ja nie mam na nie pomysłu jak ogarnąć żeby nie zdejmować gdy już zlądujemy by się trochę zabawić. No bo niby autor tego (mój facet pewnie też) miał pewnie na myśli że zdejmuję bieliznę a to zostaje jako element rozrywkowy i można
Słuchajcie Mirkówny. Mój facet kupił mi taki wynalazek z Gatty i chodzi teraz z oczami kota ze Shreka kiedy założę na randkę i wieczornych zabaw. A ja nie mam na nie pomysłu jak ogarnąć żeby nie zdejmować gdy już zlądujemy by się trochę zabawić. No bo niby autor tego (mój facet pewnie też) miał pewnie na myśli że zdejmuję bieliznę a to zostaje jako element rozrywkowy i można

źródło: rajstopy-erotyczne-imitujace-ponczochy-z-pasem-casandra-e22c.1000x1478q85.jpg
Pobierz
odpadlo juz 11 osob, 1 doszla nowa wiec nadal sa 53
znowu sporo osob przybralo na wadze - az 14, ale zgubilismy ciut wiecej bo 26 kilo, lacznie juz 274
w tym tygiodniu najwiecej stracil wagowo @W_nocy_x3a procentowo @Haerbin ktora wymiata i ogolnie trafila do pierwszej trojki calego wyzwania
w podziale na grupy to wygklada to tak:
1 grupe wygral @Haerbin
2 grupe wygral @buzitozamalo
3 grupe wygral @W_nocy_x3
4 grupe wygral @cadmus, to juz sie robi nudne
5 grupe wygral @potatowitheyes
procentowo tabelka wyglada tak
@cadmus 10,72
@Haerbin 9,78
@buzitozamalo 9,33
a wagowo:
@cadmus 18,50 kg
@buzitozamalo 10,50 kg
@Sen_Jak_Prawdziwy 9,90 kg
tydzien przegrali @wrobelek19 i @brennt ktorych zapraszamy do wpisu czemu sa leniwymi kluchami
wypowiedzicie sie grubasy!
#chudnijzwykopem #odchudzanie #chwalesie i nie tylko sie ale tez i nas bo dobre grubasy nie sa zle i naprawde wiekszosci idzie dobrze
@Haerbin jeszcze trochę i nikt Cię nie zapyta czy pijesz xD
źródło: 1000012880
Pobierz1 bo nie pilnowałem dokładnie kalorii
2 bo zmieniałem potrawy które były sprawdzone na jakieś eksperymenty (powiązane z punktami 1 i 3)
3 bo nagle w lodówce pojawiły się rożne pyszności
4 bo były walentynki i się nażarłem z różową w restauracji jak świnia
5 bo w weekend jadłem inaczej niż w tygodniu (powiązane z 1 i 2 i 3 i 4)
Reszta to też swoje chłopy (tak się tylko mówi, bo tak na prawdę jesteście nasze chłopy)
dzisiaj keto, jutro homo
czyli keto robi ci siano z mozgu