Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Siema Mirki.
Które kolekcje Tshirt Basic są teraz najlepsze? Najlepiej jakiś wielopak.
Głównie chciałbym coś lekkiego, przewiewnego i wytrzymałego. Muszą być czarne i 100% bawełna.
Teraz już 2 rok mam HM Premium ale są ciężkie latem, za duża gramatura.

Dawno dawno temu kupiłem jakąś randomową koszulkę z HM granatową którejś kolekcji basic (diverse? direct? coś na D, nie pamiętam) i była NIESAMOWITA. Nie jestem w stanie jej znaleźć już, coś tam mi śmigneło lata temu, że jest pare używanych w Indiach jak szukałem xD
Nie czułem, że mam ją na sobie,idealnie dopasowana leżała jak ulał. Gdybym wiedział, że wyparują z rynku to bym kupił ich 100. Kojarzycie może jakimś cudem?

#modameska #pytanie #hm #odziez #ubrania #modadamska

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Catmmando

A jak z rozmiarami? Które modele Ty nosisz?
Jest ich sporo do wyboru i ciężko z filtrami na stronie a przecież nie zamówię wszystkich do przymierzania.
Exclusive wydaje się spoko ale 60pln za noname brzmi dziwnie chyba, że żyję pod kamieniem i jest to spoko znana
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: rozmiar brałem na podstawie rozmiarówki, zmierzyłem koszulkę jaka na mnie pasuje wedle wymiarów jakie podają w swojej rozmiarówce na stronie producenta

wyszło wtedy, że jak na codzień noszę L to ich Lki pasowały na mnie

koszulki jakie biorę to model Heavy New 137, fajna gramatura 200g/m2, wytrzymały materiał, mam koszulki, które już drugi rok mam w obiegu

ew. jest jeszcze heavy new free F37, które są tym samym ale
  • Odpowiedz