Wpis z mikrobloga

I co się dziwisz kasztanie jeden z drugim?

Często mam myśli żeby mnie samochód potrącił. Albo żebym umarł na jakąś chorobę

Przynajmniej wtedy nie zostawię rodziny z poczuciem winy, że się sam z-------m.

Choruje na depresję od 10 lat. I tylko dlatego, że kocham swoją rodzinę nadal chodzę na tym świecie

Więc uprzejmie Cię proszę - o-------l się, bo ten post który wyśmiewasz jest wołaniem o pomoc

@123412341234

#depresja #gownowpis #przegryw
OCIEBATON - I co się dziwisz kasztanie jeden z drugim?

Często mam myśli żeby mnie sa...

źródło: temp_file2801570703686107741

Pobierz
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@OCIEBATON: mnie bardziej smieszy nazywanie tagu sekta normana sie wydaje ze takie mysli pojawiaja sie od siedzenia na tagu a nie od sytuacji zyciowej nawet zanim zaczalem przegladac wykop mialem takie same mysli
  • Odpowiedz
@T3sla przecież jedyne co oni potrafią to targować się kto ma gorzej i wciągac innych w swoje bagno, oni nie chcą pomocy oni chcą żeby im płacić za to że są nierobami na utrzymaniu starych bo im się należy
  • Odpowiedz
przecież jedyne co oni potrafią to targować się kto ma gorzej i wciągac innych w swoje bagno, oni nie chcą pomocy oni chcą żeby im płacić za to że są nierobami na utrzymaniu starych bo im się należy

@Mysteri0nke: Jestem pracującą osobą z bardzo dobrymi zarobkami, podobnie do opa od dekady depresja, porażka leczenia farmakologicznego i behawioralnego.

Regularny gość na świętym tagu z powodu fobii społecznej. A wpadnie normik i
  • Odpowiedz
  • 0
@PfefferWerfer jesteś wyjątkiem potwierdzającym regułę. Skoro Ci nic nie pomaga (terapia ani farmakologia) to może zmiana stylu życia, miejsca do życia itp.

Stanie w kościele na mszy nie uczyni nas świętym, tak samo jak stanie w garażu nie uczyni nas samochodem.

@OCIEBATON wracając do raka. Jeśli ktoś pali regularnie szlugi i dostanie raka płuc, to raczej jego wina.
  • Odpowiedz