Wpis z mikrobloga

Mirki i Mirabelki bardzo was proszę trzymajcie kciuki za moją różowa by wyszła bez szwanku leży od piątku na Intensywnej terapii (,) #chcesiewyzalic

• 350
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 240
@RAMBOnaBOSO nic oficjalnie nie miała jedynie zbagatelizowala pierwsze objawy bo w czwartek po pracy poczuła się jak na zwykle przeziębienie, bez gorączki osłabiona delikatny ból brzucha 0 kaszlu tylko i uczucie flegmy w gardle było jej zimno, na drugi dzień podobnie było ok za chwilę zaś zimno było ok zaś zimno, poszliśmy spać i w nocy zaczęły się duszności potoczyło się to ekspresowo (,)
  • Odpowiedz
@Gmeras:
No to dziwne... coś musi być związane z sercem (może nawet powiązałbym to z Covidem, jeśli w tamtym czasie chorowała)
Mam nadzieje, że wszystko dobrze się ułoży. Jak dostanie diagnozę to daj znać:)
Dużo zdrówka!
  • Odpowiedz
zbagatelizowala pierwsze objawy

@Gmeras: ale jak w takim razie się zachować w takim przypadku? Przecież człowiek czuje przeziębienie, i co ma zakładać żeby od razu stawiać się do szpitala? To mu powiedzą żeby brać rutinoscorbin i niech do domu wraca.
Trzymam kciuki
  • Odpowiedz
Może hMPV? Może powodować zapalenie płuc. W tym sezonie to mocno szaleje.
Po wigilii u nas cała rodzina zachorowała. Brat syna w szpitalu na zapalenie płuc, drugie dziecko też chore ale w domu, razem z bratem, jego żoną, jego teściową. U mnie żona lekko przeszła ale jeden, dwa dni były ciężkie.
Rodzice moi najgorzej, mój ojciec o mało nie wylądował w szpitalu na zapalenie płuc, chorował z 3 tygodnie bez wychodzenia z
  • Odpowiedz