Wpis z mikrobloga

#iptv nie wiedziałem ze kapitalizm tak mocno zjadł wykop. kilka dni temu pytałem o liste na plusx i dostałem wysyp zielonków którzy chcieli mi o--------ć liste za 50-70zł/mies. przypominam, że na #teleelevidenie mam 3 dolki za miesiąc + świetny support. złodzieje będą zaraz sprzedwać drożej niż kablówka xd

jak to czytacie dzieciaki to puknijcie sie w głowe i róbcie hajs na wujkach a nie na porządnych wykopkach

z bogiem.
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@beea: i znowu kulą w płot, nigdy bym temu ruskiemu psu nie wpłacił nawet eurocenta, a tym jak obsługuje ludzi sam się chwali. To może wytłumacz co w tym wpisie było sarkastycznego, czego nie zrozumiałem, bo skoro tak twierdzisz i stroisz się na poliglotę, to raczej nie powinno być to problemem.
  • Odpowiedz
@beea: co teraz się dzieje z tą tv to szkoda gadac. Ścinki, nie działające archiwum, brak supportu, PPV jest ale nie ma szkoda nawet tych 3 euro już lepiej tv team działa
  • Odpowiedz
@beea: A ja tam wole wykopki piszace na priva zeby im cos dac za free.A potem ani dziekuje ani pocaluj mnie w dupe albo uwagi ze slaby vod albo ze tylko 3 dni archiwum bo chcieli by miec 7 🙃
  • Odpowiedz
@beea: Tak wygląda support telesrele.. :P Ja od nich uciekam niedługo bo od kilku dni to ciągle buforuje/cofa/powtarza/przycina albo programy znikają. Kilka mies chodziło fajnie a teraz masakra jakaś jest
Ziomusek - @beea: Tak wygląda support telesrele.. :P Ja od nich uciekam niedługo bo o...

źródło: support_tele

Pobierz
  • Odpowiedz
@shexcyk: Dzieki. Poki mam doladowane to jade na telesrele + tv.team zobaczymy jak bedzie wieksze obciazenie. Jak widze to tv team ogl wydaje sie byc stabilniejsze ale kanaly dluzej sie laduja
  • Odpowiedz
Macie pomysł jak odblokować dostęp do plusx? Kurde kliknąłem w to Google authenticator ale potem mnie wylogowało i teraz przy próbie zalogowanie się prosi o kod Google którego nie mam...
  • Odpowiedz