Aktywne Wpisy

plyty_chodnikowe +134
Przyznaj się, bez wstydu o-------ś takiego polskiego burgera a'la budka fast food na dworcu w Kielcach czy innych Gliwicach, co? Miękka bułka z sezamem, przypieczony kotlet z psa, prażona cebulka, musztarda sarepska, kwaśne plastry ogórka, okazyjna sałata, keczupu tortex n------e tyle że wycieka wszystko bokiem...
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
źródło: IMG_0726-825x465@2x
Pobierz
cytmirka +27
Cóż mogę rzec, to chyba dobry moment na reklamę #kartkicytmirki na moim ulubionym tagu #wykopaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
źródło: 4C4D6E58-6808-4EE4-8C20-0D89A7F99CF7
Pobierz

Mija rok od naszego rozstania. Jest mi lepiej bez niego – spokojniej, lżej – ale mój głupi mózg wciąż nie do końca to rozumie. Nadal potrafię się rozpłakać, wspominając te najlepsze chwile. Przez lata tak bardzo starałam się dopasować, że straciłam siebie. Teraz uczę się być sobą od nowa.
Podobno kobieta po rozstaniu rozkwita – i coś w tym jest. Nigdy nie miałam takiej figury, takich włosów, takiej skóry, choć zawsze o siebie dbałam. Każdego dnia ktoś próbuje mnie poderwać – w tramwaju, na ulicy – a ja czuję, że wraca mi pewność siebie.
Wiem, że tak jest lepiej. Jestem szczęśliwsza, mam więcej energii, łatwiej mi. A jednak gdzieś w środku wciąż chciałabym, żeby nasze drogi się przecięły, choćby na chwilę. Chciałabym zapytać: dlaczego nam nie wyszło? Czy to ja coś zrobiłam źle? Czy mogłam postąpić inaczej? Czy gdybym wyglądała wtedy lepiej, miała ten mindset co teraz to by wystarczyło? A może od początku byliśmy na przegraną pozycję, niezależnie od tego, jak bardzo się starałam? Bo przecież te wszystkie rozmowy, prośby ostatecznie nic nigdy nie dały.
Sama nie wiem, ale to wszystko kołacze mi się po głowie.
#tinder #zwiazki #rozstania #feels
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
Rozkwitam, jestem SZCZĘSLIWSZA (i jeszcze pięć razy to podkresle, żebym przypadkiem w to sama nie zwątpila) wszyscy mnie podrywaja w tramwaju ale gdybym tylko lepiej wyglądała to on by mnie nie zostawił.
Mindset proporcjonalnie zezłomowany jak u wielu tutejszych panów.
@mirko_anonim: Po prostu nie dbałaś o siebie w związku. Siedziałaś leniwie w swojej strefie komfortu uznając, że jest dobrze jak jest i nie trzeba już o siebie dbać bo
Co to za jakieś pigułkowe p--------o. Weź tego nie czytaj.
Rozumiem co czujesz.
Mnie rok mija w Prima Aprilis - nieśmieszny żart
Ja sobie myślę, że powinienem był być bardziej wymagający, więcej brać, a nie tylko dawać ale znając 'zasady gry' to ja nie chcę grać w taką