Aktywne Wpisy
synadama +127

źródło: temp_file6896019088095370268
Pobierz
dosefurious +178
Dzisiaj na lokalnej grupie z Rzeszowa wyświetlił mi się post o potrąceniu młodej dziewczyny. Dosłownie byłem w szoku po obejrzeniu nagrania. Chłop walnął młodą dziewczynę na pasach 18 grudnia 2023, ta odleciała na kilka metrów, połamane pół ciała, a gość dostaje karę grzywny xD Druga sprawa żadnej reakcji po potrąceniu - normalny człowiek w takiej sytuacji wybiega i od razu biegnie do potrąconej osoby, a tu facet odjechał, czeka, po czym zaczyna

źródło: c88f44703ccbbd40c795c3ccaddc226d
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Eli propagować myśl korwinowska. Ale się porobiło
Komentarz usunięty przez autora
Wystarczy 30 sekund szukania w Googlach, ale ty musiałeś się zesrać bez podstawy, nie?
https://www.wprost.pl/swiat/10072616/skandaliczny-wpis-po-ataku-na-polakow-w-rimini-kobiety-lubia-gwalttylko-poczatek-jest-straszny.html
@Kai @Berkel_88 nie bardzo rozumiem czemu zwracacie się do mnie w liczbie mnogiej. Czy stosowanie nieodpowiednich zaimków nie jest przypadkiem oznaką braku wychowania w lewicowym braku-zrozunienia tego słowa? W dodatku lewica chyba chce za to karać więzieniem o ile dobrze kojarze. Po 5 lat gułagu dla Was obu.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Berkel_88: @FrizPL @o__0 Ale mógł tak napisać rozumiesz? A to tak jakby to zrobił!
A tak naprawdę takie poglądy zwykli głosić mega ortodoksyjne stare dziady u arabów czy hindusów gdzie takie teksty rzeczywiście miały miejsce. Zresztą daleko szukać nie trzeba bo u nas też Lepper tłumaczył jak to prostytutki się nie da zgwałcić.