Aktywne Wpisy

HoroLive +6
Kurde, mam w pracy babkę 46 lat, samotna. ja 28 Nie najładniejsza, nie najbrzydsza. Dostałem dzisiaj od niej dziwną "propozycję' XD Rozmawialiśmy o wynajmie, cenach mieszkań. Ona jako, że ma swoje mieszkanie własnościowe, ja wynajmuję to mocno się zdziwiła, ze płacę 2200zł w łodzi, a ze wszystkimi opłatami z 2600 mi wychodzi. Ona ma swoje i mówi że płaci 600, wielka płyta 2 pokoje. Dostałem od niej dziwną propozycję, że w sumie

Kruszyn99 +76
Zamiast inwestować w wymyślony pieniądz możecie kupić monstere variacje i rozmnażać ją tak jak ja.
Zysk 500% w 6 miesięcy.
#gielda #kryptowaluty #ogrodnictwo #rosliny
Zysk 500% w 6 miesięcy.
#gielda #kryptowaluty #ogrodnictwo #rosliny

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Jest jeszcze Honda CB(R)650 z 2024+, gdzie masz półautomat: Biegi wbijasz dźwigienką, ale sprzęgła dotykać nie musisz. W cholerę fajny system, pozostawiający możliwość "ręcznej" zabawy.
@Aramil: A to nie nazywa sie power shifter i jest juz praktycznie w kazdym motocyklu drozszym niz te 50k? Pewnie w tanszych tez.....
@m0rdeczka: Będzie ciężko dorwać coś poza NC750, a i tutaj bym był w tej kwocie ostrożny, bo te motocykle trzymają mocno ceny. Szczególnie zadbane sztuki.
Quickshifter działa tak, że na chwilę odcina zapłon i wtedy następuje zmiana biegu, a ten e-clutch to jakieś elektryczne automatyczne sprzęgło.
@Zielony34 no widzę że to taki minimum dla automatów, chociaż i są poniżej te 750. Nie mówię że zamykam się na budżecie bo jak będzie sens dopłacić to okej, powyżej 30 juz większy wybór w tym większej pojemności. Czyli 24 za zadbane 750 też brzmi w porządku.
https://www.honda.cz/motorcycles/range/adventure/nc750x/specifications.html#model=nc750x_dct_2023&bike=nc750x&colour=pb-417m_mat_jeans_blue_metallic 36k nówka z Czech. Zastanów się, czy opłaca Ci się kupować używany.
Ale trochę mi szkoda takich kwot na moto jeszcze, nie dość że trzymam nie u siebie to jestem wygodny co do warunków pogodowych :)
Może by to się zmieniło z nowym sprzętem, u----i do 10k taniej
Albo w tej cenie już podejść do większej pojemności, chocisz mi 100km600cc w hornecie wystarczało, tu pewnie jest