Aktywne Wpisy

WhoDidThatToYou +724
Z tą kultową już sceną z filmu Shrek 2 wiąże się ciekawa historia.
Nagrania z castingu na rolę dubbingową Wróżki Chrzestnej były wysyłane do Ameryki, gdzie zapadała decyzja zależna od reżysera castingu amerykańskiego. W naszym castingu wzięło udział kilka kobiet w tym Dorota Zięciowska. Amerykanom bardzo spodobało się jej brzmienie głosu i linia melodyczna dubbingu.
Niestety, pojawiła się równiez informacja, że nie będzie ona mogła zaśpiewać "Holding Out For A Hero" gdyż we wszytkich
Nagrania z castingu na rolę dubbingową Wróżki Chrzestnej były wysyłane do Ameryki, gdzie zapadała decyzja zależna od reżysera castingu amerykańskiego. W naszym castingu wzięło udział kilka kobiet w tym Dorota Zięciowska. Amerykanom bardzo spodobało się jej brzmienie głosu i linia melodyczna dubbingu.
Niestety, pojawiła się równiez informacja, że nie będzie ona mogła zaśpiewać "Holding Out For A Hero" gdyż we wszytkich

bydlo +84
nie mogli zmienić koloru skóry to zmienili kolor oczu. dziewczynka miała niebieskie, teraz ma brązowe
#shrek
#shrek

źródło: 5b439a56b61095c32618d1a627a2a692
Pobierz
Ehhhh Mirki czuję się dzisiaj wyjątkowo beznadziejnie. Im więcej kontaktu z normalnymi ludźmi, wychodzenia z domu tym bardziej łapią mnie doły. Zazdroszczę ludziom normalności. Podstawowych rzeczy… ich osiągnięć życiowych, nauki, pracy, zdrowia.
Ja niestety od 10 roku życia aż do pełnoletności doświadczałam przemocy psychicznej i fizycznej. Bywało ostro między innymi zdarzenie, które odcisnęło na mnie piętno to próba wbicia mi śrubokrętu w brzuch czy zamykanie mnie na całe dnie w pokoju, zakaz korzystania z toalety od wieczora do rana… swoje dorosłe lata musiałam poświęcić na ratowanie zdrowia psychicznego i fizycznego bo byłam wrakiem. Teraz, z perspektywy czasu widząc ile jestem w tyle za przeciętnymi osobami czuje ogromny smutek. Zastanawiam się czy ten smutek kiedyś ze mnie wyparuje.
Jest tu ktoś kto może też miał ciężko? Jak sobie radzicie? Ja mając 30 lat ogarnęłam co mogłam ale ta praca nad sobą i życiem się nie kończy… najgorsze jest to poczucie, że tyle muszę robić bo ktoś postanowił mnie krzywdzić.
#pytanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
📒 Notatka moderatora: prawdopodobnie baiciarz - "Moja dziewczyna bardzo dużo pracuje" w jednym z poprzednich wpisów
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Tak całkowicie pewnie nie, jak za dzieciaka doswiadczałaś takich rzeczy to już z Tobą zostanie, ale czas rozmywa złe zdarzenia i w końcu stanie się to tylko złym wspomnieniem a nie czymś co definiuje Twoje życie.
Przestań się porównywać do innych, bo jak tego nie zrobisz to