Wpis z mikrobloga

⭐️ Dzisiejsze KamboShoty na YouTube i Odysee:
YouTube / Odysee ▶ CeBe CeBe |🤤Z WALDIM & DARKIEM MUMINEM AFERA O PARÓWKI ● shoty z live 15/02/2025

⭐️ KamboShoty to archiwum shotów różnych autorów o kambodżańskim uniwersum, czyli polskich youtuberów w Kambodży i nie tylko,
⭐️ KamboShoty znajdziesz na tych stronach;
⭐️ KamboShoty możesz wspomóc korzystając z tego linka przy zakładaniu konta na Odysee ▶ https://odysee.com/$/invite/@KamboShoty:a
⭐️ więcej o kambodżańskim uniwersum możesz przeczytać w szybkim przewodniku na Reddicie ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
▶ #kamboshoty ◀ | #cebecebe #waldiwazji #wloczykijwazji #raportzpanstwasrodka #raportzakcji #polacywkambodzy
pelt - ⭐️ Dzisiejsze KamboShoty na YouTube i Odysee:
 ● YouTube / Odysee ▶ CeBe CeBe ...

źródło: cebeLIVE150202025SHOTY

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 1
@prawdziwyhanskloss: Zakładam, że Waldiemu chodziło tylko o usunięcie tylko tamtego jednego materiału ze względu na byłą pierwszą żonę, która udzielała się w Komentarzach. Tak więc zaryzykowałem i wstawiłem fragmenty lajwa z kanału Waldiego do tego materiału.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 2
nie "kazal" jeszcze czopek "wykasowac"?? hehe

@prawdziwyhanskloss: W sumie nieco wykrakałeś, tylko że zamiast "korka" jest YouTube, zamiast tego filmu, jest shot planowany na jutro ()
Odysee ▶ Waldi w Azji & CeBe CeBe | AKCJA Z SĄSIADEM

Ten film nie będzie widoczny dla widzów poniżej 18 roku życia oraz osób niezalogowanych.
pelt - > nie "kazal" jeszcze czopek "wykasowac"?? hehe
@prawdziwyhanskloss: W sumie n...

źródło: 2

Pobierz
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 2
@lskx: Nigdy celowo nie ustawiam +18 na KamboShotach, zawsze robi to YouTube według uznania. Jak widać, skróty lajwów z przekleństwami przechodzą i jeśli mnie pamięć nie myli to chyba żaden na KamboShotach nie dostał ograniczenia wiekowego. Widać "zagęszczanie" przekleństw też ma znaczenie dla YouTuba.
  • Odpowiedz
Nigdy celowo nie ustawiam +18 na KamboShotach, zawsze robi to YouTube według uznania. Jak widać, skróty lajwów z przekleństwami przechodzą i jeśli mnie pamięć nie myli to chyba żaden na KamboShotach nie dostał ograniczenia wiekowego. Widać "zagęszczanie" przekleństw też ma znaczenie dla YouTuba.

@pelt: To pięknie sobie obciąłem zasięgi xD. ustawiłem raz po akcji z Mishą na początkui kanału i byułem bardzo ostrożny.

BTW. z ciekawości jak u Ciebie wygląda
  • Odpowiedz