Aktywne Wpisy

dr_Batman +88
Ponad 150 wykopków uważa że żeby dostać się na medycynę trzeba było mieć znajomości lub rodzinę lekarską.
Jak w tym kraju ma być dobrze jak ludzie wierzą w takie rzeczy?
Czujecie się lepiej ze soba jak wmawiacie sobie że inni którzy osiągnęli sukces mieli to “załatwione”?
Jak wyglądała rekrutacja na studia medyczne w tamtym czasie?
Jak w tym kraju ma być dobrze jak ludzie wierzą w takie rzeczy?
Czujecie się lepiej ze soba jak wmawiacie sobie że inni którzy osiągnęli sukces mieli to “załatwione”?
Jak wyglądała rekrutacja na studia medyczne w tamtym czasie?
źródło: IMG_6642
Pobierz
LamajHarma +129

● YouTube / Odysee ▶ CeBe CeBe |🤤Z WALDIM & DARKIEM MUMINEM AFERA O PARÓWKI ● shoty z live 15/02/2025
⭐️ KamboShoty to archiwum shotów różnych autorów o kambodżańskim uniwersum, czyli polskich youtuberów w Kambodży i nie tylko,
⭐️ KamboShoty znajdziesz na tych stronach;
⭐️ KamboShoty możesz wspomóc korzystając z tego linka przy zakładaniu konta na Odysee ▶ https://odysee.com/$/invite/@KamboShoty:a
⭐️ więcej o kambodżańskim uniwersum możesz przeczytać w szybkim przewodniku na Reddicie ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
▶ #kamboshoty ◀ | #cebecebe #waldiwazji #wloczykijwazji #raportzpanstwasrodka #raportzakcji #polacywkambodzy
źródło: cebeLIVE150202025SHOTY
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@prawdziwyhanskloss: W sumie nieco wykrakałeś, tylko że zamiast "korka" jest YouTube, zamiast tego filmu, jest shot planowany na jutro 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ
● Odysee ▶ Waldi w Azji & CeBe CeBe | AKCJA Z SĄSIADEM
źródło: 2
Pobierzźródło: wiek
Pobierz@pelt: To pięknie sobie obciąłem zasięgi xD. ustawiłem raz po akcji z Mishą na początkui kanału i byułem bardzo ostrożny.
BTW. z ciekawości jak u Ciebie wygląda
@lskx: Obecnie tak to wygląda, dorzucam też parę innych statystyk z YouTube Studio na Androidzie
źródło: ezgif-7384e1f2df8c4
Pobierz