Wpis z mikrobloga

Jak działa rozliczenie z giełdy zagranicznej od brokera zagranicznego, kiedy mam tylko stratę? Daję w przychód minus -340 złotych np?
#trading212 #t212 #gielda
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kalkulatorgieldowy: ociehuj. To ja lepiej spierdzielam z t212 bo tylko Wy to ogarniacie. Dobra. Kupue w tym roku też, ale jak obiecasz, ze hajs w calosci pójdzie na zatrudnienie (umowa zlecenie, a jak!) dla Wykopka, który zaprojektuje Wam możliwość wbicia kodu z "#rozdajo", ok?
  • Odpowiedz
@prezi3: może innymi słowami. Na chwilę obecną nie mamy żadnych rabatów, ponieważ nie ma co rabatować :D Przez 3 lata podnieśliśmy ceny o....10zł czyli nawet daleko od inflacji :D

Na innych platformach jesteśmy też my muhahahahaha ;)
Jedynie obecnie myślimy o zniżkach w przyszłości dla stałych klientów i to naliczanych automatycznie. Kody rabatowe mają to do siebie, że ma je od razu cały internet.
  • Odpowiedz
@kalkulatorgieldowy: czyli nie dość, ze doplacam do interesu jak 73% grajacych w tym kasynie to jeszcze muszę płacić Wam, bo alternatywa jest US... 🤣
Nie no, fajną robote robicie! kibicuje Wam od jakichś 5 lat, ale... Mam nadzieję, ze stawki jakoś drastycznie nie pojda w górę, albo zrobicie jakieś inne progi, regresje czy inne takie atrakcyjne dla ludzi wchodzacych na rynek (np. ciagajacyc grosze z dywidend na portalach jak t212
  • Odpowiedz