✨️ Obserwuj #mirkoanonim Co robić gdy nie widzę już światełka w tunelu? Psycholog, terapia mi nie pomogły. Nikt mi nie chce pomóc, a już ze swojej strony wykorzystałem wszystkie możliwości, jakie mogę wykonać sam. Ja naprawdę chcę pomocy, ale nikt mi jej nie oferuje. Ze swojej strony nic więcej nie zrobię.
Przychodzi mi tylko do głowy ruszyć w świat, aż mi się pieniądze skończą.
@mirko_anonim: ruszaj więc, tylko może na wiosnę bo teraz zimno. Przygoda może CI przywrocić chęć do życia. Nigdy nie wiesz co Cię spotka po drodze. Nie dla każdego jest przeznaczone zwykłe szare życie, może Ty potrzebujesz właśnie jakiegoś hardcorowego przeżycia by znaleźć siebie.
zaradny-narrator-83: Niestety kolego zmartwię cię, ale nikt ci nie pomoże. Wybij to sobie z głowy. Każdy żyje swoim życiem i nie będzie poświęcał swojego czasu i energii obcej osobie. Od lekarza psycho* też nie oczekuj wiele, jesteś tylko jednym z kilkudziesięciu pacjentów. Lekarz wykonuje swoją pracę zgodnie z jej zasadami, ale nie będzie przeżywał razem z pacjentem jego problemów.
Wiem co mówię, bo mi też nikt nigdy nie pomógł. 31 lat, dużo
Co robić gdy nie widzę już światełka w tunelu? Psycholog, terapia mi nie pomogły. Nikt mi nie chce pomóc, a już ze swojej strony wykorzystałem wszystkie możliwości, jakie mogę wykonać sam. Ja naprawdę chcę pomocy, ale nikt mi jej nie oferuje. Ze swojej strony nic więcej nie zrobię.
#pytanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: ruszaj więc, tylko może na wiosnę bo teraz zimno. Przygoda może CI przywrocić chęć do życia. Nigdy nie wiesz co Cię spotka po drodze. Nie dla każdego jest przeznaczone zwykłe szare życie, może Ty potrzebujesz właśnie jakiegoś hardcorowego przeżycia by znaleźć siebie.
Wiem co mówię, bo mi też nikt nigdy nie pomógł. 31 lat, dużo