Aktywne Wpisy

Brutus66 +74
Ocho przekroczona magiczna bariera wieku 30 lat i już koleżanki ze szkoły strzelają rozwodami na lewo i prawo
Nie powiem mam satysfakcje, że ich "idealne" związki się rozpadają i zetrze się ten uśmieszek z ich twarzy
Przynajmniej adwokaci sobie zarobią
mam nadzieję, że każda idzie na ostro a nie ugoda
#zwiazki #blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow
Nie powiem mam satysfakcje, że ich "idealne" związki się rozpadają i zetrze się ten uśmieszek z ich twarzy
Przynajmniej adwokaci sobie zarobią
mam nadzieję, że każda idzie na ostro a nie ugoda
#zwiazki #blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow

carlosglog +775
Mirki, nie szukam plusów ale chcę gdzieś to zostawić. Może to pomoże.
W piątek mój brat wyszedl na rower.. wywrócił się. Obdarł lekko kolana, trochę ciuchy i umarł. Uderzył w coś głową, krwiak, brak przytomności i śmierć. Oczywiście nie miał kasku.
Mój najmłodszy brat, 31 lat. Był chłop nie ma chłopa.
Pociesza mnie fakt że zdrowy bez nałogów i oddał to co najcenniejsze. Serce płuca wątroba nerki kość udowa. Ktoś będzie szczęśliwy..
W piątek mój brat wyszedl na rower.. wywrócił się. Obdarł lekko kolana, trochę ciuchy i umarł. Uderzył w coś głową, krwiak, brak przytomności i śmierć. Oczywiście nie miał kasku.
Mój najmłodszy brat, 31 lat. Był chłop nie ma chłopa.
Pociesza mnie fakt że zdrowy bez nałogów i oddał to co najcenniejsze. Serce płuca wątroba nerki kość udowa. Ktoś będzie szczęśliwy..
Nie chce mi się wysyłać każdemu na priv, macie tu link, tylko nie wrzucajcie nigdzie tego, żeby transmisji nie zdjęli!!!
źródło: image_picker_7946D4D2-5B64-4956-8874-B7FB95B3FB81-9120-0000016ECEB34612
Pobierzprzepisz link poprawnie, literówkę gdzieś pewnie zrobiliście
źródło: IMG_4296
Pobierz