Aktywne Wpisy
Cześć :)
Pytanie do osób, które przeżywały rozstanie po długoletnich związkach.
Właśnie zakończył się mój 9letni zwiazek, to była moja pierwsza i jedyna kobieta w życiu, mam 30lat. Rozstaliśmy się przez różnice charakterów, nie dogadywaliśmy się już dłuższy czas. Cały czas walczyłem, mimo to, zdecydowała się na odejście. Jestem mi tak strasznie ciężko aktualnie.. nie wiem co ze sobą zrobić, przeraża mnie wizja samotności, że jej nie ma obok. Wpadam w ataki
Pytanie do osób, które przeżywały rozstanie po długoletnich związkach.
Właśnie zakończył się mój 9letni zwiazek, to była moja pierwsza i jedyna kobieta w życiu, mam 30lat. Rozstaliśmy się przez różnice charakterów, nie dogadywaliśmy się już dłuższy czas. Cały czas walczyłem, mimo to, zdecydowała się na odejście. Jestem mi tak strasznie ciężko aktualnie.. nie wiem co ze sobą zrobić, przeraża mnie wizja samotności, że jej nie ma obok. Wpadam w ataki

Megasuper +11
Najzimniejszy maj od 35 lat. To chyba nie tak powinno wyglądać ocieplenie klimatu. Ale oczywiście ekolodzy powiedzą że to anomalia i aby nie mylić pogody z klimatem xD #ekologia

źródło: temp_file5203530047696523539
Pobierz
Witam mam 25 lat już kompletnie mnie to denerwuje, słabe libido, wieczne zmęczenie, pała staje bardzo rzadko i słabo, brak porannych wzwodów, może jeden na tydzień, ogólnie kiepskie samopoczucie
Jakie badania zrobić, myślałem o
*Testosteron
*LH
*FSH
*Prolaktyna
*Estradiol
Zbadać się i iść z badaniami do Endo
To nie jest normalne w takim wieku, więc jeśli miał ktoś podobnie proszę o porady, proszę bez żartów bo jestem załamany
#hormony #sterydy #lekarz #badania #medycyna #mikrokoksy #erekcja #libido
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Dorzuć do badan homocysteine i D-Dimer. Zwlaszcza jak sie szczepiles.
Komentarz usunięty przez moderatora