Wpis z mikrobloga

Znalazłem na grupie STOP UKRANIZACJI POLSKI, sama patologia, ruskie onuce i rusofile tam sędzią. Ukrainofobów którzy nie są wściekli gdy ktoś obrazi rosji jest mało,Jak ktoś im próbuje wytłumaczyć że rosja nie jest taka miła i kochana to zaczynają obrażać człowieka i nazywać "Banderowcem" praktycznie każdego Polaka który nie lubi rosji nazywają "Banderowcem.

Co jest z tym ludzmi nie tak? Jak bardzo mają zmanipulowany umysł? ja mysle że przez filmy sykulskiego, olszanskiego, grygucia mają taki sajgon w głowie, takie filmy naprawdę potrafią zryć banie. Wiem bo sam byłem kiedyś korwnistą.
#wojna #ukraina #rosja #ruskapropaganda
Spokesboy - Znalazłem na grupie STOP UKRANIZACJI POLSKI, sama patologia, ruskie onuce...

źródło: ruskaonuca2

Pobierz
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Spokesboy: Nie zdawałem sobie sprawy, że tyle mongolskiego nasienia się po kraju panoszy, chociaż nie zdziwi mnie ani trochę jak połowa tych komentarzy to ma źródło w Muchosrańsku.
  • Odpowiedz
@Spokesboy: 55 polubień czy to tak dużo? ile taka grupa może liczyć osób? Pamiętam jak były jakieś pseudo wybory u ruskich i przed ambasadą w Warszawie ustawili się Rosjanie, spora kolejka, niby to było w formie protestu też ale kto ich tam wie ile było np. takich Iwanów Komareko.
  • Odpowiedz
@matt-pitt: dobrze by było ale ja sam znam przypadki wykształconych dobrze zarabiających ludzi którzy p------ą takie kocopoły i walą konia do putina
  • Odpowiedz
ja sam znam przypadki wykształconych dobrze zarabiających ludzi którzy p------ą takie kocopoły

@D00D00: W IT może? Pytam bo też znam takie przypadki, ale to, że ktoś jest dobry w takim kodowaniu wcale nie znaczy, że jest "społecznie skalibrowany" że tak to ujmę w języku dyplomacji.
  • Odpowiedz