Aktywne Wpisy

Bycalboniebyc +497
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

lecho182 +80
Zalogowałem do PPK by zobaczyć ile ma tam wirtualnych pieniędzy, które "rząd może mi w każdej chwili zabrać"
Okazuje się, że przez to, że nie posłuchałem specjalistów z wypoku oraz twittera, to przez 4 lata nic nierobienia, nazbiera się z tego zauważalna kwota. A pomyśleć, że mogłem nie być leniwy, złożyć specjalne oświadczanie i "oszczędzić" te 18k na wpłatach.
Nie wiem jakim pacanem trzeba było być, by nie zapisać się do tego
Okazuje się, że przez to, że nie posłuchałem specjalistów z wypoku oraz twittera, to przez 4 lata nic nierobienia, nazbiera się z tego zauważalna kwota. A pomyśleć, że mogłem nie być leniwy, złożyć specjalne oświadczanie i "oszczędzić" te 18k na wpłatach.
Nie wiem jakim pacanem trzeba było być, by nie zapisać się do tego

źródło: image
Pobierz
Co jest z tym ludzmi nie tak? Jak bardzo mają zmanipulowany umysł? ja mysle że przez filmy sykulskiego, olszanskiego, grygucia mają taki sajgon w głowie, takie filmy naprawdę potrafią zryć banie. Wiem bo sam byłem kiedyś korwnistą.
#wojna #ukraina #rosja #ruskapropaganda
źródło: ruskaonuca2
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Jak zrobiłem na wykopie ankietę czy więcej zła dla świata wyrządzili komuniści czy "banderowcy", 50 osób / 10% wskazało "banderowców", gdzie nawet polowa Polaków nie słyszała o Wołyniu
https://wykop.pl/wpis/79625287/wiecej-zla-swiatu-i-polsce-wyrzadzili-komunisci-cz
źródło: ruskaonuca
Pobierz@D00D00: W IT może? Pytam bo też znam takie przypadki, ale to, że ktoś jest dobry w takim kodowaniu wcale nie znaczy, że jest "społecznie skalibrowany" że tak to ujmę w języku dyplomacji.
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: Screenshot 2025-02-16 19.40.11
Pobierz