Aktywne Wpisy

Apocaliptorr +170
S@mobojstwo człowieka to dla mnie największy dowód na nieistnienie chrześcijańskiego boga albo jego obojętność. Powiecie, że człowiek ma wolną wolę, tak? Jak jeszcze chodziłem do szkoły, był ze mną w klasie dzieciak, który się z@bił. 12 lat, gnębili go w szkole. Szkolne cwaniaczki namówili 3/4 uczniów przeciwko niemu i zmawiali się, żeby go bić po szkole. Jego rodzice w niczym go nie wspierali. I jak mi odpowiecie na to co się wtedy

solejukowski +12
Przychodzę do Was w ten pierwszy niedzielny poranek nowego roku z pytaniem
CO TERAZ CZYTASZ?
#ksiazki #czytajzwykopem
CO TERAZ CZYTASZ?
#ksiazki #czytajzwykopem
źródło: scaled_1000073398
Pobierz

Cześć,
1. Czy są jakieś wydarzenia kulturystyczne w których można rywalizować w Polsce żeby się np. załapać na Arnold Classic Amateur czy nic z tego i trzeba szukać tylko za granicą? I nie interesują mnie zawody dla naturali.
2. Jeśli ktoś się zna, to jakie są największe zawody organizowane co rok w Polsce dla kulturystów które można wygrać?
Pozdrawiam
#kulturystyka #silownia #mikrokoksy #mirkokoksy #kulturysta #zawody
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
źródło: Pumping_Iron_movie_poster
PobierzJesli chodzi o zawodowego Arnold Classic to obecnie żaden Polak nie może tam startować, trzeba mieć na koncie fajne wyniki na scenie PRO i złożyć wniosek, takie jakby CV, jeśli zaimponujemy osiągnięciami to możemy startować.
2. Najbardziej prestiżowe obecnie zawody w Polsce z najwyższymi nagrodami pieniężnymi, nie