Wpis z mikrobloga

Polecam wszystkim YSL Body Kouros. Wg mnie najlepszy zapach na formalne, raczej profesjonalne niż świąteczne okazje. Jest lekko kadzidlany i mocno kremowy. Kojarzy mi się trochę z jakimiś balsamami do ciała albo kremami. Nie jest w ogóle słodki ani też kontrowersyjny, a jednak bardzo oryginalny.

Bardzo bezpieczny zapach na każdą porę roku, a przy okazji ciekawy. Jeden z moich ulubionych. Zbiera zdecydowanie za mało uwagi
https://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/Body-Kouros-736.html
#perfumy
jutrobedzieinaczej - Polecam wszystkim YSL Body Kouros. Wg mnie najlepszy zapach na f...

źródło: YSL-Body-Kouros

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jutrobedzieinaczej Być może testowałem go w niesprzyjających warunkach pogodowych, albo pomiędzy zapachami z zupełnie innej bajki, ale oprócz tego że nie ma nic wspólnego z podstawową, białą wersją, pachniał mi jak kurz. Kurde, musze powtórzyć testy chyba.
  • Odpowiedz
@jutrobedzieinaczej: A ja się zgadzam w 100%, zapach jest świetny i używam go od wielkiego dzwonu. Pachnie czystością, trochę mydłem? Mam starą wersję, jeszcze z odwróconą kolejnością nazwy czyli najpierw body. Zapach ma coś w sobie magicznego. Jeden z moich ulubionych. Zupełnie inny w porównaniu do zwykłego kourosa. Absolutny top jak to starsze zapachy.
  • Odpowiedz