Wpis z mikrobloga

Moje Uszanowanie! Kłaniam się.

Znamy się nie od dziś i mój charakter nie jest dla państwa tajemnicą.

Czekałem długo. Czekałem 365 dni. Wyciągnąłem rękę w rocznicę. Wychodziłem z inicjatywą Wysoki Sądzie. Zrobiłem naprawdę wiele by polubownie zakończyć sprawę.

Kim byłbym gdybym teraz po prostu wybrał święty spokój i porzucił walkę o prawdę za garść srebrników? Tchórzem zapewne

Pieniądze, stare faktury nie grają tu już roli bo walka toczy się o honor. Dlatego zapewne druga strona tego nigdy nie zrozumie.

Jeśli zwątpiliście towarzysze Wykopki to tak, jakbyście nigdy mnie nie znali.

„6 Niech zaś prosi z wiarą, a nie wątpi o niczym. Kto bowiem żywi wątpliwości, podobny jest do fali morskiej wzbudzonej wiatrem i miotanej to tu, to tam. 7 Człowiek ten niech nie myśli, że otrzyma cokolwiek od Pana, 8 bo jest mężem chwiejnym, niestałym na wszystkich swych drogach.”
Jk, 1, 2-18

#famemma (tag ten przypisany jest na serwisie wykop do szeroko pojętych freakfightów i spraw związanych z polskimi influencerami)

PS Przepraszam wykopki robię co mogę by skrócić, ale nie dam rady zejść poniżej godziny :( 01:10 - 01:20. Został ostatni rozdział. Nie miejcie oczekiwań. Wrzesień będzie ciekawy
sawardega - Moje Uszanowanie! Kłaniam się.

Znamy się nie od dziś i mój charakter nie...

źródło: 462A4C5D-3689-413E-9FED-3611BD924EC7

Pobierz
  • 76
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

halo halo tu Warszawa, a więc wojna ( ͡° ͜ʖ ͡°) Krzysiu Rozprawa puls 160 w spoczynku.
  • Odpowiedz
@sawardega: jeżeli pieniądze nie są tak ważne tylko honor i zasady to czy możesz raz na zawsze zrobić coś dla narodu dla przyszłych pokoleń i zaorać te patole internetu pato gale ? Zarobiłeś kupe kasy, zatrzymaj niszczenie kolejnych pokoleń młodych ludzi. Degenerowanie ich nie jest warte żadnych pieniędzy.
Pandora tak byla rozdmuchana i g---o z niej wynikło. Więcej sie nagadaliście, zgarneliście kliki a efekt żaden.
Zrób coś raz a porządnie
  • Odpowiedz
  • 215
@Majki7: spojrz chłopie na internet. Gdyby Stuu zaczal wrzucac regularnie filmy i jak mantre powtarzac „nie mam wyroku, nawet ekstradycji nie ma” to po 10-15 odc widziałbyś topowe kom „zrobiles mi dziecinstwo”.

Nie mam zludzen, moj film w dluzszej perspektywie nic nie zmieni.

Pamietaj ze to film konczacy defensywę, potem wejdziemy w nowy okres

Politycy mieli sie zajac sprawa w grudniu, a nic sie nie stalo, mysle ze nawet jest
  • Odpowiedz
@sawardega: tak tylko przypomnę, że mojej opinni Wardęga ukradł utwór muzyczny z anime Kimetsu no Yaiba w czasie dramy z Konopem. I próbował się bronić prawem cytatu, gdzie podał link nie do oryginału, a do pirata który wstawił to na YouTube jako film XD

Wersow wziąść logo z internetów i użyć u siebie to nie dobra jest. Druid wziąść utwór muzyczny i użyć u siebie to prawo cytatu. Czego nie
  • Odpowiedz