Aktywne Wpisy
Kanarynka +10
Traktuje wykop Jako mój pamiętniczek, więc przychodzę z updatem mojego życia po roku...
Jest trochę lepiej. Udało mi się nieco schudnąć, zmieniłam pracę na lepszą, niebieski cały czas ten sam.
No ale przybył rok.... w grudniu skończę 30. Uderzę w tą magiczna ścianę.
To, ze nie będę miała dziecka jest praktycznie pewne. Po 1. Cukrzyca, więc hormony rozaalone po 2. Będę już po 30...
Niestety, jeżeli jakimś cudem będę miała dziecko, to nie będę już
Jest trochę lepiej. Udało mi się nieco schudnąć, zmieniłam pracę na lepszą, niebieski cały czas ten sam.
No ale przybył rok.... w grudniu skończę 30. Uderzę w tą magiczna ścianę.
To, ze nie będę miała dziecka jest praktycznie pewne. Po 1. Cukrzyca, więc hormony rozaalone po 2. Będę już po 30...
Niestety, jeżeli jakimś cudem będę miała dziecko, to nie będę już

rayman_s +212

źródło: 1000035848
Pobierz
Znamy się nie od dziś i mój charakter nie jest dla państwa tajemnicą.
Czekałem długo. Czekałem 365 dni. Wyciągnąłem rękę w rocznicę. Wychodziłem z inicjatywą Wysoki Sądzie. Zrobiłem naprawdę wiele by polubownie zakończyć sprawę.
Kim byłbym gdybym teraz po prostu wybrał święty spokój i porzucił walkę o prawdę za garść srebrników? Tchórzem zapewne
Pieniądze, stare faktury nie grają tu już roli bo walka toczy się o honor. Dlatego zapewne druga strona tego nigdy nie zrozumie.
Jeśli zwątpiliście towarzysze Wykopki to tak, jakbyście nigdy mnie nie znali.
„6 Niech zaś prosi z wiarą, a nie wątpi o niczym. Kto bowiem żywi wątpliwości, podobny jest do fali morskiej wzbudzonej wiatrem i miotanej to tu, to tam. 7 Człowiek ten niech nie myśli, że otrzyma cokolwiek od Pana, 8 bo jest mężem chwiejnym, niestałym na wszystkich swych drogach.”
Jk, 1, 2-18
#famemma (tag ten przypisany jest na serwisie wykop do szeroko pojętych freakfightów i spraw związanych z polskimi influencerami)
PS Przepraszam wykopki robię co mogę by skrócić, ale nie dam rady zejść poniżej godziny :( 01:10 - 01:20. Został ostatni rozdział. Nie miejcie oczekiwań. Wrzesień będzie ciekawy
źródło: 462A4C5D-3689-413E-9FED-3611BD924EC7
Pobierzźródło: temp_file6245223946822114887
PobierzEdit: Ja nie zwątpiłem <3
źródło: temp_file8137431611433329138
Pobierzźródło: 902.4
PobierzPandora tak byla rozdmuchana i g---o z niej wynikło. Więcej sie nagadaliście, zgarneliście kliki a efekt żaden.
Zrób coś raz a porządnie
@sawardega: którego roku? 2030?
źródło: temp_file733562258201052033
Pobierzźródło: 1000004225
PobierzCzego wrzesień ma być ciekawy skoro jest luty?
źródło: 492779cf2f423c4bede7dec73115b4a65d4ac23ead2f7ced4b9c0247eea317e2
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Nie mam zludzen, moj film w dluzszej perspektywie nic nie zmieni.
Pamietaj ze to film konczacy defensywę, potem wejdziemy w nowy okres
Politycy mieli sie zajac sprawa w grudniu, a nic sie nie stalo, mysle ze nawet jest
Wersow wziąść logo z internetów i użyć u siebie to nie dobra jest. Druid wziąść utwór muzyczny i użyć u siebie to prawo cytatu. Czego nie