Aktywne Wpisy

Caracas +478
Z informacji totalnie nieprzydatnych.
Mark Rutte – będąc premierem Holandii przez ponad 14 lat dzień w dzień jeździł do pracy rowerem.
Aktualnie od 2024 roku jest sekretarzem generalnym NATO (ludzie również dojeżdża do siedziby NATO rowerem.
Rutte
Mark Rutte – będąc premierem Holandii przez ponad 14 lat dzień w dzień jeździł do pracy rowerem.
Aktualnie od 2024 roku jest sekretarzem generalnym NATO (ludzie również dojeżdża do siedziby NATO rowerem.
Rutte

źródło: temp_file4231967228401443203
Pobierz
editores +24
Podatek katastralny ZAWSZE prędzej czy później dotyczy wszystkich. Tak zrobili na Litwie.
Zwolennicy tego podatku to niebezpieczni durnie. Kataster oznacza katastrofę dla ludzi biedniejszych, chorych, emerytów.
To wprost prowadzi do wyrzucenia ludzi na ulice i bezdomności. Tak to działa w USA.
#kataster #pozyteczniidioci #nieruchomosci
Zwolennicy tego podatku to niebezpieczni durnie. Kataster oznacza katastrofę dla ludzi biedniejszych, chorych, emerytów.
To wprost prowadzi do wyrzucenia ludzi na ulice i bezdomności. Tak to działa w USA.
#kataster #pozyteczniidioci #nieruchomosci
Jak doładowujecie sobie obecnie tele?
Wygląda na to, ze odkąd usunęli mozliwowść płacenia przez Perfect Money, to jedyna możliwa automatyczna opcja jest przez Cryptomusa, tak? Posiadam krypto, ale sporo wychodzi prowizji podczas wymiany (mam krypto na Revolucie).
Chciałbym mieć możliwość natychmiastowego doładowania. Nie chce do niego pisać i czekać, aż doładuje mi saldo ręcznie. Jak do tego podchodzicie?
BITNOVO,ale trzeba czekać na doładowanie
To Ty napisałeś?
Ty tak na serio? Przecież napisałem, że to było w kontekście sposobu płatności (jak całe clou tematu), a nie ogólnej ceny usługi. ¯\(ツ)/¯