Aktywne Wpisy

skrogg +74
Czasem przed spaniem lubię sobie na jakąś ładną dziewczynę popatrzeć ( ͡º ͜ʖ͡º)

źródło: f379d8dc11a3e18d9986385ff1a402a96a81b83a193de9f35d2801eba74f33e6
Pobierz
kicioch +275
Misiek przeżył 16 lat (z nami ostatnie 6) i jest teraz w lepszym świecie (╯︵╰,)
Kochał jedzenie, nie uznawał zabawek (chyba że kong, z jedzeniem), miał 10 leżanek i 50 kocyków, nie lubił być wyżej niż podłoga, nie był fanem spacerów, miał setki chorób i dolegliwości a i tak ostatnie lata psiej emerytury spędził szczęśliwy a my razem z nim (╯︵╰,)
#piesmisiek
Kochał jedzenie, nie uznawał zabawek (chyba że kong, z jedzeniem), miał 10 leżanek i 50 kocyków, nie lubił być wyżej niż podłoga, nie był fanem spacerów, miał setki chorób i dolegliwości a i tak ostatnie lata psiej emerytury spędził szczęśliwy a my razem z nim (╯︵╰,)
#piesmisiek

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Nie to co nacjonalizm, katolicyzm i ruski mir.
#bekazprawakow #bekazpisu #ruskapropaganda #neuropa #klimat #zmianyklimatu #globalneocieplenie
źródło: klimat
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
A obecnie jeden z najbardziej znienawidzonych ludzi przez lewicę jest w trakcie prac nad AI, wysłaniem ludzi na Marsa, demaskuje największy przekręt w historii jakim było szaleństwo covidowe i ma największą firmę produkująca samochody elektryczne...
Stary. Coś ci się mocno popierniczylo w obliczeniach xD
Opowiesz coś więcej na ten temat? Jakieś przykłady? Bo mi nic do głowy nie przychodzi
@szzzzzz nie chce mi się znowu dyskutować z fanatykami na temat 47 płci i twierdzenia że ludzie którzy "są uwięzieni we własnym ciele" są zdrowi psychicznie. Tak samo jak wmawianiu grubasom że to normalne i jak ich krytykujesz to to jest fatshaming.
Dyskusja z tobą nie ma sensu bo skoro sam nie dostrzegasz absurdu w
1. Wspólne wartości moralne i społeczne
Konserwatywna prawica często odwołuje się do tradycyjnych wartości rodzinnych, etyki pracy i hierarchii społecznej, które są zbieżne z naukami chrześcijańskimi.
- chochoły
- twierdzenie że nie ma sensu dyskutować bo ja NA PEWNO jestem częścią problemu
- ucieczka od dyskusji
- twierdzenie że jestem fanatykiem (dlaczego?)
Nie dziwi mnie to w ogóle, nic a nic k---a :-)
@paww mhm. Masz rację. Pełna zgoda. Każdy prawdziwy chrześcijanin powinien być raczej centrysta lub delikatnym prawicowcem. Ale w drugą stronę to już absolutnie nie działa.
1. ale po co się do czegokolwiek przekonywać?
2. to że spotkałeś "nas" "setki" to nie jest żaden dowód na to że ja będę kolejną taką samą osobą
Sorry ale śmierdzi mi tu ucieczką od uczciwej dyskusji. Wiesz że jesteś na straconej pozycji i szukasz pretekstu typu "zostawiłem włączone żelazko w domu!!".
Tkwij sobie nadal w swojej cieplutkiej bezpiecznej bańce. Nic mi do tego.
Dobra. To zacznijmy może od tego.
Co z moich poprzednich wypowiedzi uważasz za "chochoła"?
niestety wszystko. 47 płci? Przysięgam ci, ja się o tym koncepcie dowiedziałam z wykopu, od prawej strony, wyśmiewająca to. Nigdzie indziej tego nigdy nie widziałam. O co tu chodzi, co to jest?
"Ludzie uwięzieni we własnym ciele" - chodzi o osoby trans? Bo nie wiem
"Wmawianie grubasom że to jest normalnie i jak ich krytykujesz to jest fatshaming" - obrażanie kogokolwiek