Wpis z mikrobloga

Odpuściłem poprzedni model (S23 FE) za waszą opinią oczywiście, bo Exynos 2200 to chyba najgorsze co spotkało tą markę, jednak tutaj jest już poprawiony ten procek i względnie lepsze temperatury ma, nadal grubaśne ramki ale bateria jest podobno lepsza. Chce Samsunga bo ma długie wsparcie i Galaxy AI, póki co darmowe jest, wcześniej leciałem na Xiaomi tylko >mam dość chińczyków<. Mogę go wyrwać za 1600-1700 nówkę teraz, brać?? jakieś opinie dacie przed kupnem żebym nie był zaskoczony ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zależy mi na baterii bardzo

#samsung #galaxy #android #smartfon #exynos
johnny_tsunami - Odpuściłem poprzedni model (S23 FE) za waszą opinią oczywiście, bo E...

źródło: S24 FE

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@frutson: większość recenzentów uważa że sam telefon jest poprawiony względem poprzednika, zwłaszcza ten nieszczęsny exynos który teraz jest ogarnięty, frajerem był ten kto kupił to za 3149zł jak wyszło, ja daje 40% ceny premierowej. Ciekawe co byś zaproponował w cenie około 1,5k.. wykonanie solidne (szkło + aluminium) długie wsparcie, obecnie najlepsze AI, wydajność 1,6 miliona antutu. Nie wiem co ci tak na odcisk siadł ten FE xd
  • Odpowiedz
  • 0
... wykonanie solidne (szkło...

Toż to oksymoron. Jak coś mogące się zbić może być solidne!? 😉
  • Odpowiedz