Aktywne Wpisy

editores +79
Podatek katastralny ZAWSZE prędzej czy później dotyczy wszystkich. Tak zrobili na Litwie.
Zwolennicy tego podatku to niebezpieczni durnie. Kataster oznacza katastrofę dla ludzi biedniejszych, chorych, emerytów.
To wprost prowadzi do wyrzucenia ludzi na ulice i bezdomności. Tak to działa w USA.
#kataster #pozyteczniidioci #nieruchomosci
Zwolennicy tego podatku to niebezpieczni durnie. Kataster oznacza katastrofę dla ludzi biedniejszych, chorych, emerytów.
To wprost prowadzi do wyrzucenia ludzi na ulice i bezdomności. Tak to działa w USA.
#kataster #pozyteczniidioci #nieruchomosci

SilesianPill +178
Zabawne, że piszą o historycznie niskim poziomie urodzeń w USA (1,7), podczas gdy u nas jest 1,1 XD
#demografia #polska #spoleczenstwo #blackpill #zwiazki #p0lka
#demografia #polska #spoleczenstwo #blackpill #zwiazki #p0lka

źródło: temp_file3775337719344261310
Pobierz
Urwa nie mogę!
Słupy tucznika to "producenci programów telewizyjnych" xd
Mrugała ma to samo wpisane!
źródło: IMG_20250215_182358
PobierzJa tylko nie mogę sobie wyobrazić tej produkcji telewizyjnej,przez taką rudą czy mrugałe xd
Co nie zmienia faktu,że w obu przypadkach zakładania tych działalności,brał udział tucznik.
"Produkcją programów telewizyjnych"
Czyli PRODUCENT,który dyryguje wszystkim na planie,co jak ma być.
Z której kamery ma pójść obraz,jakie światło w którym momencie, gdzie kiedy kto ma przejść itp.Jak ma cały program wyglądać,jaka tematyka. I TAK DALEJ I TAK DALEJ xd
A oglądam jeśli już,to raczej aktorkę pod c--j..owy kontent xd jo
I jakoś do tej dwójki mi to nie pasuje!
Jażysz beke,czy za trudne
źródło: IMG_20250216_105932
PobierzZgłoś do urzędu, że błędnie zarejestrowana działalność ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
O,to jest dobre pytanie!
No dobra,ale ma sporo do powiedzenia na planie itp.
Skoro ma program do wyprodukowania,to ustawia wszystko i wszystkich pod swoją wizję tego programu,serialu,filmu jeden ..uj