Wpis z mikrobloga

Normalnyczylidlawi3luinny - Nowa Toyota Corolla 1.8 Hybrid GR Sport Kombi z 2024
128 ...

źródło: corolla

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Normalny_czyli_dla_wi3lu_inny: miałem taką tylko 2.0 rocznik 23 (z pakietem dynamic - warto) - oddałem leasing po 14msc (zmiana na inne).
Natomiast co chce powiedzieć to że ta Corolla poza wygłuszeniem, wyciem przy ostrym przyspieszaniu i żenującą ilością "schowków i miejsc do odkładania rzeczy" to jest auto idealne tak na codzień - tam się nic nie psuje, pali tyle co nic, jest wygodna, pakowna i do tego przynajmniej wersja 2.0 całkiem
  • Odpowiedz
Corolla poza wygłuszeniem, wyciem przy ostrym przyspieszaniu i żenującą ilością "schowków i miejsc do odkładania rzeczy" to jest auto idealne tak na codzień

@BigFeet: też wszędzie spotykam się z takimi opiniami.
Odnośnie wygłuszenia, to podobno dużo daje już samo wygłuszenie nadkoli, co można zrobić samemu za 300 zł materiału chyba że ktoś ma dwie lewe ręce do takich rzeczy jak ja :D
  • Odpowiedz
@Normalny_czyli_dla_wi3lu_inny: nie wiem jak bardzo lubisz samą jazdę autem - jeśli ogólnie daje Ci to jakąś radochę to 1.8 ma taką wadę że jest jednak mało dynamiczne - natomiast teraz wiem że tą hybrydę 2.0 zmienili z 196km na 178 wiec moze ta roznica sie zmniejszyła
  • Odpowiedz