Wpis z mikrobloga

@Hadolf_Itler: Bardzo dziękuję, że podjąłeś ten temat. Otóż mediana zarobków w naszym kraju to ok 4 800 zł netto, czyli ok połowę osób pracujących spełnia podany przeze mnie warunek. Teraz podaj mi podobny argument w stosunku do kobiet, który deklasyfikuje połowę z nich z rynku matrymonialnego
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: No tak. To jest statystyka pensji na pełen etat. A z tego trzeba często utrzymać całą rodzinę. O ile koszty mieszkania w Warszawie i powiatowym są różne, to koszty za jedzenie i rachunki są zbliżone.
  • Odpowiedz
Tryskanie jadem, traktowanie jak szmatę do podłogi, swoje małe fujary

@ang-xvoi: przykro mi że miałaś takie doświadczenia. Ale tylko tym postem pokazałaś swoje frustrację, prawie każdy facet to czytający się śmieje.
  • Odpowiedz
@ang-xvoi rzadko kiedy widziałem takich gości, może dobrze się ukrywają, niby pieniądze to nie wszystko, ale według opinii dużo kobiet jest w stanie za nie się poniżyć, by nie odbierać sobie życia w świetnych warunkach - tak mówił Miłosz Brzeziński. Dodatkowo kobiety szukają gości tak, jak kosmetyków na przecenie w Rossmanie ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@r5678: ja mam jednego chłopa od pięciu lat i jest to mój pierwszy partner z którym jestem bardzo szczęśliwa. Opisuje to co widzę po was, bo sama jestem ponad to
  • Odpowiedz
Tryskanie jadem, traktowanie jak szmatę do podłogi, swoje małe fujary i to marne 5 k na które kobiety tylko czyhają żeby wam je z-----c? XDDDDD

@ang-xvoi: brałaś pod uwagę, że sama sobie jesteś winna dobierania takich partnerów wcześniej? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@radziuxd: ja osobiście przed całe życie mialam tylko jednego chłopa z którym jestem w szczęśliwym związku do dziś. Moja wypowiedź odnosi się do śmiesznych wykopkoe
  • Odpowiedz
@cebekk: widzisz , problem w tym że ludzie zamiast sobie znaleźć żonę jak byli w szkole / na studiach , to szukają sobie, jak zostały same robaczywe jabłka, a później piszą że jest dramat na rynku świń ;)

Mocno polecam się wiązać, kiedy jeszcze wszyscy są idealistami ;)

U mnie z klasy największe przegrywy i grubasy pozakładaly rodziny i są szczęśliwi xD

Jak czytam wykop, to mam wrażenie że żyje
  • Odpowiedz