Aktywne Wpisy

Lewusx +244
24h do wyjścia.
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram

źródło: IMG_4876
Pobierz
Bolerro +509
Mieszkam sobie w domku, który za płotem ma "betoniarnie" i kręcą sobie tam chłopaki różne rzeczy - od bloczków do kręgów betonowych czy nadproży. Firma wieje trochę komuną, ale radzą sobie. Z okna widzę jak suwnicą ładują elementy do samochodów różnych ludzi.
Proponuję wam obserwacje tego zjawiska razem ze mną!
Zakładam tag: #wejdzieniewejdzie
Do peżota wchodzi pół palety bloczków.
Proponuję wam obserwacje tego zjawiska razem ze mną!
Zakładam tag: #wejdzieniewejdzie
Do peżota wchodzi pół palety bloczków.

źródło: temp_file287115846529096743
Pobierz
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@UFO_nas_nie_zgwalci Pewnie za późno na edycję posta, bo było o putinie, zamiast o Trumpie, stąd nowy post.
@Sram_Rzarem: To prawda. Nie może być tak że tora za pomocą której wy żydzi usprawiedliwiacie swoją rzekomą wyższość będzie ważniejsza od praw osób LGBT. Ciekawe że za każdym razem gdy sowiecki komunizm zbliża się do upadku wy żydzi ruszacie mu z odsieczą.
@Sram_Rzarem: To jeszcze raz zapytam. Jak to jest, że Vance dobrze gada i w ogóle beka z lewaków, którzy uzależniali się od Rosji, a on podczas wizyty w Monachium w
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@Sram_Rzarem: To dlaczego popierać AfD zamiast CDU, hm?
Europa w 2023 wyprodukowała więcej aut, wtedy stali niż USA, w 2034 mieliśmy nadwyżkę eksportową. Czynniki medyczne takie jak oczekiwany wiek życia czy umieralność niemowląt też mamy lepsze. Czy to oznacza, że w UE nie ma problemów? Nie, ale sytuacja nie jest aż taka tragiczna jak chcesz opisywać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@JPRW: tajemnica
@mateo_olsztyn: lol, zostaliśmy przydzieleni do państw drugiej kategorii jeżeli chodzi o półprzewodniki z ich nowej fabryki. ze starej unii tylko portugalia znalazła się tam razem z nami.
@Sram_Rzarem: taguj #urojeniaprawakoidalne
Radzę ci się dowiedzieć co jest obecnie największym zmartwieniem unii.
Bezpieczeństwo energetyczne należy do priorytetów.
Raczej bym powiedział kawiorowi liberałowie