Aktywne Wpisy

greg_uk +10
TL;DR Mam mega doła, bo nie mam fachu, jestem chory i uzależniony. Ale chcę jeszcze powalczyć i szukam rad mądrych, dobrych ludzi!
Cierpię na schizofrenię paranoidalną (remisja) i jestem osobą uzależnioną. Niestety do tej pory nie udało mi się samodzielnie odzyskać kontroli nad swoim życiem, nałóg się nasila, a wraz z nim długi, dlatego jakiś czas temu postanowiłem, że idę na odwyk dla podwójnych diagnoz. Przed zachorowaniem na schizofrenię, pracowałem chwilkę jako frontaś
Cierpię na schizofrenię paranoidalną (remisja) i jestem osobą uzależnioną. Niestety do tej pory nie udało mi się samodzielnie odzyskać kontroli nad swoim życiem, nałóg się nasila, a wraz z nim długi, dlatego jakiś czas temu postanowiłem, że idę na odwyk dla podwójnych diagnoz. Przed zachorowaniem na schizofrenię, pracowałem chwilkę jako frontaś

lukija +1
lubię oglądać filmiki o siostrach zakonnych jak się modlą jak wygląda ich dzień i jak mój chłop ze mną zerwie to na pewno pójdę do zakonu
#kanalzero #stanowski
źródło: 1c3acbd80e67ada8c24548808faae450c477729689c0071df16bf2d3160b86b8
Pobierzon gra w szachy 4D
źródło: pretending-to-be-happy-hiding-crying-behind-a-mask-meme-template-full-804c275b
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
XD
Trudno żeby coś osiągnął, skoro jego pogląd na sprawy możnaby podsumować tak: PiS ma ogólnie rację, tylko polityków ma kiepskich.
Ludzie PiSu 2.0 już nie wytrzymają.