Taguje szerzej dla większego zasięgu, bo kolega bardzo ładnie nam się przedstawił. Hej @zwrotnaskarb skoro jesteś taki wrażliwy na obrażanie, to wyzywanie ludzi od kur... nie wiem czym nazwać, ja poczułem się bardzo mocno urażony, bardzo dawno nikt mnie tak nie nazwał, skoro rzekomo tak rzucasz pozwami w ludzi tutaj, to po takim nagraniu druga strona też by miała swoje racje. Coraz bardziej mi ciebie szkoda, bardzo mocno upadłeś i jak widać lubisz kopać głębiej. idź na te swoje pato lajwy i żebr sobie dalej, bo jak widać nic za bardzo więcej nie potrafisz. A i rzucanie mięsem ci idzie rewelacyjnie, ale to akurat każdy głupi potrafi. #zwrotnaskarb #odyn #zyjzpasji #yanek #wykop
@sokol_millennium: co jak co, ale jeśli to prawda co @zwrotnaskarb mówił na live, że ktoś mu życzył sznura, to jest to słabe, mógł się zdenerwować. Chociaż obrażać się z tego co ktoś pisze na portalu ze śmiesznymi obrazkami, przecież tu się wszyscy nawzajem obrażają xD
@SgtAlApone_: on ma moralność kalego. Jak kali życzyć betonowych drzew to dobrze, jak Kalemu życzyć sznura to prokurator. Spokojnie Janek coś o--------i i sciagnie uwagę to szybciutko zwrocik zrobi zwrocik i będzie się pucować.
#zwrotnaskarb #odyn #zyjzpasji #yanek #wykop