Wpis z mikrobloga

#eurowizja Ogólnie Eurowizja to ciekawy przypadek, ten festiwal nie miał prawa się udać a trwa już tyle lat - żaden topowy artysta nie chce tam startować, kraje wybierają najlepszego z najgorszych i wysyłają go na to, kicz wylewa się z ekranu, promocja lgbt i ideologii zamiast muzyki, piosenki to takie mdłe średniaki, że po tygodniu już się żadnej nie pamięta. W pamięci zostaje tylko baba z brodą albo jak ktoś coś o--------i a nie piosenki. Pomimo tych wad i braku jakichkolwiek zalet Eurowizja nadal budzi zainteresowanie i jest przedmiotem żywej dyskusji w internecie. Niesamowite.
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@choochoomotherfucker: a ty próbujesz nawet największe g---o bronić i zakłamywać rzeczywistość, że jednak nie jest takie złe. Pisz jak jest, dobre rzeczy trzeba chwalić a słabe trzeba krytykować. Wszystko co napisałem jest prawdą a wartościowe rzeczy w eurowizji dostrzegają tylko muzyczni ignorancji, którzy w życiu całej płyty żadnego artysty nie przesłuchali. CO nie zmienia faktu, że raz na rok można to obejrzeć, żeby pokomentować na wykopie i pokręcić beke z
  • Odpowiedz
  • 0
@avirant: Tak to jest jak w rodzinie nikt się nie interesuje muzyką, ani ojciec ani starszy brat i dziecka nie ma kto wprowadzić w ten świat. Potem wyrasta taki avirant, który nie zna nic innego od eurowizyjnej papki, którą serwują w telewizji. Smutne, bo gust wyrabia się w dzieciństwie i już na zawsze pozostaniesz muzycznym tandeciarzem.
  • Odpowiedz
@adam-pajac: Chłopie ja znam więcej muzyki od Ciebie. XD
Myślisz, że ja Eurowizją się jaram i słucham takich piosenek na co dzień? XD
Obstawiam nawet, że w tej boomerskiej muzyce której słuchasz mam większe pojęcie i możemy to łatwo zweryfikować.
Wymień mi swoje top 10 albumów ubiegłego roku. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Albo Twoje top 10 albumów ogólnie, whatever.

Ale snujesz jakieś projekcje, przytyki do rodziny,
  • Odpowiedz