Aktywne Wpisy
synadama +21
#takaprawda
Czyszczenie patyczkiem WILGOTNEGO ucha jest jedną z największych przyjemności cielesnych jakie możemy sobie dostarczyć. Polecam te drewniane - zapewniają bezpieczną zabawę i pełną kontrolę nad stymulacją każdej ze ścianek oraz głębokością penetracji.
Czyszczenie patyczkiem WILGOTNEGO ucha jest jedną z największych przyjemności cielesnych jakie możemy sobie dostarczyć. Polecam te drewniane - zapewniają bezpieczną zabawę i pełną kontrolę nad stymulacją każdej ze ścianek oraz głębokością penetracji.

źródło: temp_file5629721719170509958
Pobierz
Melkovva_ +2
Nie mogę z wami rozmawiać bo mój chłopak mi nie pozwala
Dzisiejszy przykład: zadymienie pomieszczenia z paleniska, zjawiają się dwa zastępy #psp potem dwa kolejne z #osp po czym pojawiają się kolejne trzy z trzech jednostek ochotników.
Finalnie skończyło się na strachu - osoba zgłaszająca opuściła pomieszczenie, nie było szerszego zagrożenia. Z drogi odwołano dwa kolejne zastępy państwówki - łącznie do niewielkiego zagrożenia byłoby ich dziewięć!
Podobna sprawa miała miejsce gdy zgłaszałem wypadek dwa lata temu - pięć zastępów zjawiło się pomimo że pierwszy dotarł już na miejsce i uwolnił jedynego poszkodowanego.
Kłoci się to z tym co widać serialach proceduralnych, co wiem o innych krajach. Ale chętnie się dowiem czemu tak jest. #wypadkidrogowe #pozar #ksrg