Amerykance podobno z kartoflem gadaja, a czemu nie my? Ja pi... juz dawno powinnismy z nim gadac zamiast unosic sie honorem i robic sobie na zlosc bo kartofel zaczal nam imigrantow wysylac. #wojna
a nie przyszło ci do głowy że Amerykańvom to on ma ciekawsze rzeczy do powiedzenia niż nam?
@jast: myślę, że my mamy znacznie więcej mu do zaoferowania niż amerykańce, bo mamy z nim granice i możemy mu zapewnić pieniądze ze sprzedaży białoruskich produktów na terenie ue, tylko najpierw dobrze by było z nim zacząć gadać..... ale podejrzewam, że ta rozmowa z kartoflem to wyglądała tak jak wyglądają rozmowy tuska z
@aleksc: bo Białoruś ma mniejszą gospodarkę od województwa Wielkopolskiego. To Łukaszenko powinien nas błagać o rozmowę bo on może coś na tym ugrać a nam jest obojętny.
#wojna
@jast: myślę, że my mamy znacznie więcej mu do zaoferowania niż amerykańce, bo mamy z nim granice i możemy mu zapewnić pieniądze ze sprzedaży białoruskich produktów na terenie ue, tylko najpierw dobrze by było z nim zacząć gadać..... ale podejrzewam, że ta rozmowa z kartoflem to wyglądała tak jak wyglądają rozmowy tuska z