Wpis z mikrobloga

@placzek: traktuje cie ironia bo tak sie do mnie p---------s nie wiem o co, dajesz mi jakies dane z d--y ze tor jest przypalowy jak ja dwa lata juz zamawiam i nigdy nie mialem przypalu. Wszystko mozna robic tylko trzeba meic do tego glowe, tobie proszek zgotował potężna paranoje
  • Odpowiedz
  • 1
@biedny_huop:
nie daje żadnych danych z d--y tylko wyśmiewam twoją otoczke która próbujesz sprzedać ludziom że to w pełni bezpieczne. bezwartościowy argument że to jest bezpieczne bo ty nie miałeś żadnych problemów przez dwa używania. jakby jeden przypadek był wystarczający aby potwierdzić jakąś regułę - szczególnie kiedy nie zamawiasz dużo rzeczy jesli musisz kombinować 10zł w takie sposoby.

Jesteś najzywczajniej w świecie głupi bo robisz sobie przypał i innym. Twoje
  • Odpowiedz
@placzek: Chlopie mowie ci, to trzeba z umiarem zamawiac, jak bedziesz co chwile albo co gorsza bedziesz wysylal co chwile to cie jebna ale jak sobie kupisz paczke benzo raz na poltora miesiaca to nic ci nie bedzie
  • Odpowiedz
@bartek-andrzejewski9994: to fakt ale to jedyne co moze sie stać tak naprawde, nie bedzie pan policjant stal ci pod paczkomatem i czekal az odbierzesz zeby cie capnac z narkotykami, bo tak sugeruje kolega placzek, pewnie porobiony jakims mocnym tematem ze takie paranoje ma
  • Odpowiedz
  • 7
jeśli ktoś robi to w tak idiotyczny sposób jak ty nie dbając absolutnie o żaden op-sec i jeszcze chwaląc się w clearnecie to przypał prędzej czy później jest gwarantowany. nie byłoby w tym nic złego jeśli szkodziłbyś tylko sobie ale ty za 10zł próbujesz sprzedać swoją marną wiedze która jest niewystarczająco aby tego w miarę bezpiecznie używać
  • Odpowiedz
@placzek: No widzisz na szczescie usunela mi moderacja wpis, a szkoda bo bym zarobil sobie i nie patrze na to czy pan bagieta przeglada wykop i poszukuje huliganów co daja komus sposob na zamowienie dragow
  • Odpowiedz