Cześć wszystkim Czy są tutaj osoby, które prowadzą firmy budowlane i mogą podzielić się swoimi doświadczeniami? Jakie decyzje były kluczowe, żeby przejść na wyższy poziom? Każda rada będzie na wagę złota!
Zastanawiam się, jak najlepiej rozwijać firmę budowlaną i uniknąć sytuacji, w której zostaje się tylko wykonawcą drobnych prac. Jak pozyskiwaliście pierwszych klientów i co wam najbardziej pomogło w rozwoju? Chcę budować firmę, która się rozwija, a nie być tylko "grzebkiem" robiącym małe rzeczy. #budownictwo #przedsiebiorczosc #wykonczenia #kiciochpyta
W wieku 30 lat odkryłem dwie rzeczy. Tostami nie najesz się choćbyś zjadł 6-7, krokietami również. Jem już chyba 5 krokieta i czuję, że muszę coś zjeść innego, żeby się najeść ( ͡°͜ʖ͡°)
Czy są tutaj osoby, które prowadzą firmy budowlane i mogą podzielić się swoimi doświadczeniami? Jakie decyzje były kluczowe, żeby przejść na wyższy poziom? Każda rada będzie na wagę złota!
Zastanawiam się, jak najlepiej rozwijać firmę budowlaną i uniknąć sytuacji, w której zostaje się tylko wykonawcą drobnych prac. Jak pozyskiwaliście pierwszych klientów i co wam najbardziej pomogło w rozwoju? Chcę budować firmę, która się rozwija, a nie być tylko "grzebkiem" robiącym małe rzeczy.
#budownictwo #przedsiebiorczosc #wykonczenia #kiciochpyta