Aktywne Wpisy
strike_lucky +1
#j--------e #pytanie #motoryzacja
Przed chwilą zatankowałem przypadkiem diesel do benzyniaka nie popatrzyłem dokładnie k---a
.. Bo na innej stacji
Poszło 14 litrow... Co ja mogę zrobić? Tylko mechanik czy np jakbym dolał benzynę do reszty? Jeszcze weszło by pewnie drugie tyle...
Przed chwilą zatankowałem przypadkiem diesel do benzyniaka nie popatrzyłem dokładnie k---a
.. Bo na innej stacji
Poszło 14 litrow... Co ja mogę zrobić? Tylko mechanik czy np jakbym dolał benzynę do reszty? Jeszcze weszło by pewnie drugie tyle...

EnzoMolinari +33
Wczoraj zostalem totalnie zdewastowany. Kilka miesiecy temu poznalem dziewczyne, szybko zlapalismy kontakt i zaczelismy sie spotykac. Pojawily sie pierwsze plany i gdybnie na temat roznych przyszlych spraw z nami zwiazanych. Kilka dni temu powiedzial mi ze musimy odpuscic sobie te walentynki bo ona chce jechac spedzic czas z rodzicami i bratem ktory wrocil zza granicy. Uznalem ze to dobry powod a takich walentynek w ciagu ostatnich miesiecy mielismy kilka. Jak sie okazalo zamiast spedzac czas z rodzicami spedzila go z jakims typem w restauracji w ktorej rowniez byl moj znajomy ktory ja rozpoznal bo pokazywalem mu jej zdjecia. Dzisiaj rano napisala mi ze wraca od rodzicow i pyta czy nie zrobimy dzisiaj walentynek. Nigdy w zyciu nie czulem sie tak oszukany i zmieszany z blotem. Doslownie czuje sie jak czlowiek drugiego sortu #rozowepaski #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
📒 Notatka moderatora: baiciarz, nie dawać atencji
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: ( ͡º ͜ʖ͡º)
Cool story (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
1. Zapytać ją wprost
2. Zadzownić do jej rodziców/brata i zweryfikować jej historię
Przy czym, jeśli wybierzesz 2. a okaże się że mówiła prawdę to najpewniej możesz się z nią pożegnać bo nie sadzą żeby kotkolwiek mógł