Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wczoraj zostalem totalnie zdewastowany. Kilka miesiecy temu poznalem dziewczyne, szybko zlapalismy kontakt i zaczelismy sie spotykac. Pojawily sie pierwsze plany i gdybnie na temat roznych przyszlych spraw z nami zwiazanych. Kilka dni temu powiedzial mi ze musimy odpuscic sobie te walentynki bo ona chce jechac spedzic czas z rodzicami i bratem ktory wrocil zza granicy. Uznalem ze to dobry powod a takich walentynek w ciagu ostatnich miesiecy mielismy kilka. Jak sie okazalo zamiast spedzac czas z rodzicami spedzila go z jakims typem w restauracji w ktorej rowniez byl moj znajomy ktory ja rozpoznal bo pokazywalem mu jej zdjecia. Dzisiaj rano napisala mi ze wraca od rodzicow i pyta czy nie zrobimy dzisiaj walentynek. Nigdy w zyciu nie czulem sie tak oszukany i zmieszany z blotem. Doslownie czuje sie jak czlowiek drugiego sortu #rozowepaski #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

📒 Notatka moderatora: baiciarz, nie dawać atencji

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: zanim ją skreślisz, upewnij się że Twój kumpel się nie pomylił. Jeśli znalazła sobie kogoś innego to raczej nie proponowałaby walentynek razem tylko innego dnia. Z mojego punktu widzenia masz dwie opcje:
1. Zapytać ją wprost
2. Zadzownić do jej rodziców/brata i zweryfikować jej historię

Przy czym, jeśli wybierzesz 2. a okaże się że mówiła prawdę to najpewniej możesz się z nią pożegnać bo nie sadzą żeby kotkolwiek mógł
  • Odpowiedz