Aktywne Wpisy

Pieskor +552
Dopiero ostatni pobyt w szpitalu dobitnie pokazał mi jakim gównem jest nałóg tytoniowy. To co widziałem zryło mi beret.
1. Facet po 50, gula na gardle, nie jest w wstanie rozmawiać, zabieg go czekał 8 godzinny, z dużym ryzykiem że to może być jego ostatni zabieg. Lekarz przychodził do niego co chwile i prosił o to o tamto i absolutny zakaz palenia. Co robił? Wychodził średnio co 2h na zwykłego śmierdziucha mając totalnie
1. Facet po 50, gula na gardle, nie jest w wstanie rozmawiać, zabieg go czekał 8 godzinny, z dużym ryzykiem że to może być jego ostatni zabieg. Lekarz przychodził do niego co chwile i prosił o to o tamto i absolutny zakaz palenia. Co robił? Wychodził średnio co 2h na zwykłego śmierdziucha mając totalnie

Największe redflagi u innych kierowców:
1. Indywidualna tablica rejestracyjna
2. Naklejki na samochodzie
3. BMW, Audi
4. Kobieta w białym SUWie
W przypadku wystąpienia któregokolwiek z nich, ryzyko idiotycznego manewru wzrasta. Jeśli występuje więcej niż jedno, ryzyko to mnoży się.
#samochody #motoryzacja #takaprawda
1. Indywidualna tablica rejestracyjna
2. Naklejki na samochodzie
3. BMW, Audi
4. Kobieta w białym SUWie
W przypadku wystąpienia któregokolwiek z nich, ryzyko idiotycznego manewru wzrasta. Jeśli występuje więcej niż jedno, ryzyko to mnoży się.
#samochody #motoryzacja #takaprawda
Zdjęcie jest do przyciągnięcia waszej uwagi, bo mam dla was coś naprawdę specjalnego.
W przyszłym tygodniu opublikuje film z darmowym planem treningowym dla was.
Będzie to plan którym ja sam, zacząłbym trenować, będąc obecnie osobą początkującą, taką do 2-3 lat dobrze przepracowanego stażu.
Tytuł: „Jak trenowałbym jako osoba początkująca, mając dzisiejszą wiedzę”.
Plan w stylu powerbuilding na 4-5 jednostek treningowych w skali 7 dni.
Opublikuje tu link do filmu jak już go opublikuje, prawdopodobnie za równy tydzień.
Plan będziecie mogli sobie przepisać sami z filmu lub dostaniecie go w excelu, ale tutaj tylko opcja dla osób które zaobserwują mnie na insta.
Plan będzie w pełni darmowy, z pełnym omówieniem od a do z, dosłownie takim planem będziecie mogli trenować bez większych zmian przez 1-2 lata. Omówię tempo, regeneracje, na czym się skupić, na czym nie skupiać, co można zmienić z czasem itd.
Mam nadzieję, że komuś to pomoże, bo na pewno oszczędzi błądzenia.
Osoby które będą wdzięczne, a myślę że będzie ich dużo, będą mogły „postawić mi kawę”.
Pozdrawiam i oczekujcie.
#mirkokoksy
#mikrokoksy
#silownia
#sterydy
#tranformacja
źródło: 053C3C1C-EC27-4DC4-9426-68B59B23AE74
PobierzFilm pojawi się na moim kanale, a tutaj jest link do ostatniego materiału.
Darmo to uczciwa cena
( ͡º ͜ʖ͡º)
W ten plan włożyłem dużo pracy, chcę wam dać naprawdę coś porządnego, coś co zmieni wasz trening i coś co da wam radość i przy okazji efekty.
Nie jest to zrobione na kolanie w 5 minut i sam trenowałbym takim planem, a jakbym dostał go za darmo w wieku 15-18 lat, jak nie miałem pieniędzy i nie pracowałem, to byłbym naprawdę szczęśliwym dzieciakiem.
Ja wiem,
@EvilRogue: obrzydliwe
źródło: 1000076910
Pobierzźródło: temp_file8818244964093734719
PobierzPowodzenia w rozwoju mediów i czekam na pierwszy start w zawodach w tym roku.
Ja ćwiczę i jest git, chociaż myślałem nad czymś pod hipetfotie, żeby zacząć wyglądać
Oczywiście trenować nikt nie zamierza. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Lewusx: zamiesc od razu maila do lekarza nie robiacego problemu z receptami na telefon