Wpis z mikrobloga

Czy ktoś z was ma informacje jakie łożyska sterów pasują do Canyona Endurace AL Disc 7.0? Rower jest z 2018 roku. Na stronie Canyona nie moge tego znaleźć.
Bylbym wdzięczny za informacje gdzie mogę kupić odpowiednie części.

https://www.canyon.com/pl-pl/endurace-al-disc-7.0/1704.html?dwvar_1704_pv_rahmengroesse=L&dwvar_1704_pv_rahmenfarbe=BU&history=1

#rower #szosa #canyon #diy
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 0
@GrubyKociol: @Afrobiker no tak, do tych informacji się dokopałem ale nie ma tam wprost napisane kup takie i takie łozyska. Od napisania posta dokopałem się do modelu ramy z dokumentacji Canyona ENDURACE AL DISC | R056-01 ale już na stronie Acrosa nie widzę tej ramy. Jest tylko Endurace AL disc / R057-01 / 2016-2022 / is44 is44.
Jak wiecie jakie dokładnie sa tam łożyska proszę napiszcie a nie bawicie
  • Odpowiedz
Jak wiecie jakie dokładnie sa tam łożyska proszę napiszcie a nie bawicie się w podpowiadanie

is44 is44

@Enos: no przecież sam napisałeś jakie to xD No już z---------m przeszukiwać sklepy bo tobie się nie chce.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@Afrobiker: tego to ja akurat nie wiem. Stąd niepewność co do łozysk. Poniżej na stronie podanej przez @pek0s te same łozyska są pokazane jako pasujące do obu ram.

@pek0s @pek0s bardzo dziękuje za pomoc. Teraz już przynajmniej mam odniesienie do tego co wyjmę z ramy roweru.
  • Odpowiedz