Wpis z mikrobloga

@CJzSanAndreas: tak samo jak gość do którego kierowałem swoją odpowiedź a który sugerował że ma kilkunastoletnią obecność na wykopie więc pewno to jest piłkarz z czasów jego młodości.
  • Odpowiedz
@yannikto: i co w tym dziwnego? Też gościa nie znam i wcale nie uważam żeby to była jakaś ujma na moim honorze.
Jak ktoś lubi co wieczór oglądać kopaczy piłki czy przygłupów bijących sie w klatkach a nawet się tym fascynować to nic mi do tego, ale jak nie śledzę sociali i tych wszystkich "gwiazdeczek" a czas pożytkuje na to co mnie interesuje a jeszcze lepiej - rozwija to odpowiedz
  • Odpowiedz
@Nikita_Mazepin: Ja tam mam wyebane w piłkę nożną jednakże typ jest dość charakterystyczny chociażby z uwagi na posiadanie żony która była uczestniczką Spice girls posiadania własnej marki odzieżowej i perfum. Wiesz co no pogadałbym chętnie na temat tych rzeczy które rozwijają ale podejrzewam że mogę się zdziwić. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Returned: ale z drugiej strony, to od jakichś 10 lat o nim niewiele słychać, w porównaniu do tego co czytało się kiedyś, gdzie co chwile był w Bravo, wiec koleś moze nie wiedzić. Nie mówie o osobach które interesuja sie piłką, ale tacy młodzi ludkowie poza fudbolem, który wiedze zdobywają z instagramów, tiktoka tv i plotkarek i YT, to ja też nie wiedział bym kto to jest, bo inni są
  • Odpowiedz