Wpis z mikrobloga

Dobra, a więc #kiszak reklamuje Instant Gaming a kiedy pojawia się pytanie o VAT najpierw mówi, że takowego nie ma w Unii Europejskiej na to a później mówi w ogromnym skrócie żeby nie oczekiwać od osób które się na tym nie znają odpowiedzi ( ͡° ͜ʖ ͡°) Przecież ten człowiek nie różni się totalnie niczym od Marcina Dubiela reklamującego zegarki z aliexpress moralnie XD #gry #twitch
Cztero0404 - Dobra, a więc #kiszak reklamuje Instant Gaming a kiedy pojawia się pytan...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cztero0404: Nie byłeś w stanie stwierdzić, że gość jest klaunem zwyczajnie na niego patrząc? Przecież on wygląda z tymi tatuażami jak publiczny kibel na stacji PKP, jego nawet nie trzeba słuchać.
  • Odpowiedz
  • 0
@Myszo: Jaka drama? Kiszak oglądał po prostu film o GryOnline kogoś innego gadał tam głupoty zaprzeczając samemu sobie pokazując jak wygląda dyskusja w jego przypadku z jakimś radomem co mu wysłał donejta albo napisał na czacie zadając takie pytanie. Gdzie tak w ogromnym skrócie po prostu zaczął uciekać od pytania.
  • Odpowiedz
  • 1
Nie byłeś w stanie stwierdzić, że gość jest klaunem zwyczajnie na niego patrząc?

@SonidoStark: Nie, nie oceniam ludzi na podstawie ilości ich tatuaży. Chociaż kiedyś miałem ubaw bo Kiszak generalnie wpada w bycie takim typowym gościem który ma dużo tatuaży i zaczyna mówić, że to jest współczesna sztuka co słyszałem już wiele razy jeszcze u takich osób które miały powiedzmy naście lat i próbowały to sobie usprawiedliwiać strasznie to idealizowały
  • Odpowiedz
@Myszo: chodzi o to, że kiszak robi za strażnika w transparentności recenzji gier. Zarzuca redakcją/youruberom, że sprzedawają się z klucze do gier, przez co nie informują o wszystkich nieprawidłowościach oraz zawyżają oceny gier. A sam uważa się za osobę rzetelną. A tu w materiale wije się jak wąż, by nie powiedzieć, że cena ma vat, bo prawdopodobnie ma to w briefie(zakaz mówienia o tym) od IG.
  • Odpowiedz
  • 0
@samael4018: Mi chodziło tutaj o tak prostą rzecz/fakt jak to, że po prostu zaprzeczył sam sobie ewidentnie próbując uniknąć dyskusji na ten temat ewidentnie. Powiedział, że o takie rzeczy nie powinno się pytać ludzi bez wiedzy a jednocześnie chwilę wcześniej dosłownie odpowiedział na to pytanie po czym się zaczął plątać jak ryba złowiona w sieć i zaczął mówić, że o takie rzeczy to się powinno pytać osób kompetentnych w skrócie.
  • Odpowiedz
@Cztero0404: on napoczątku gadał, że nie mówi o vacie bo nie wie kto w jakim kraju mieszka. Potem, że nie jest odpowiednią osobą do udzielenia informacji na ten temat, a na końcu stwierdził, że nie ma vat na prepaid, ale na żadnym materiale u siebie nie reklamuje kart prepaid, tylko klucze.
  • Odpowiedz
  • 1
nie wciągaj pana @arkadikuss bo znów pokaże jak spływają po nim opinie innych poprzez zesranie się o komentarze z wypoku na początku swojego filmu xD

@cavird: Spoko, niech to robi jeśli ma taką potrzebę. Gdybym miał problem z tym, że ktoś może skomentować jakikolwiek mój wpis/komentarz to po prostu nie publikowałbym go, ale w momencie kiedy jesteś dość dużym kanałem wręcz autorytetem dla niektórych masz dość sporą widownię to
  • Odpowiedz
  • 1
@arkadikuss: Nie, absolutnie żaden hatewatching, aby coś ocenić pozytywnie lub negatywnie w sposób relatywnie rzetelny musisz po prostu to obejrzeć tudzież zapoznać się z treścią tego Kiszak popełnił głupotę w moim odczuciu więc to po prostu z komentowałem podobnie jak wy robicie to na swoich kanałach najczęściej słusznie kiedy ktoś inny to zrobi, tak samo bardzo często się zgadzam z nim jak i nie życie. Ciebie na przykład szanuję paradoksalnie
  • Odpowiedz
@arkadikuss: żaden hatewatching, widzisz uważam, że może mi być nie po drodze z niektórymi Twoimi tezami, które stawiasz w filmach, może mi nie odpowiadać to w jakie nastroje starasz się wstrzelić swoją twórczością. Jednocześnie nie oznacza to jednak, że z automatu, nie zgadzam się ze wszystkim co zawierasz w materiałach, a co więcej, warto konfrontować swoje przemyślenia z innym podejściem z jednej strony, a z drugiej poznać chociaż argumentację, która
  • Odpowiedz