Aktywne Wpisy

Ejszyn +279
No krew mnie zalewa przy takich informacjach jak dzisiaj o żałobie narodowej. Wmawiają nam że jesteśmy wolnymi ludźmi, tymczasem umiera sobie możny pan daleko od naszego kraju, a my jesteśmy zmuszeni do rezygnacji ze swoich planów, bo tak xd
Ja miałem wziąć tego dnia udział w biegu, a spodziewam się, że zostanie on teraz odwołany lub przeniesiony. W dupie mam Watykan i co sobie tam robią, co się u nich dzieje. No ludzie,
Ja miałem wziąć tego dnia udział w biegu, a spodziewam się, że zostanie on teraz odwołany lub przeniesiony. W dupie mam Watykan i co sobie tam robią, co się u nich dzieje. No ludzie,

notakjakbytotalnie_ +107
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
@SonidoStark: Nie, nie oceniam ludzi na podstawie ilości ich tatuaży. Chociaż kiedyś miałem ubaw bo Kiszak generalnie wpada w bycie takim typowym gościem który ma dużo tatuaży i zaczyna mówić, że to jest współczesna sztuka co słyszałem już wiele razy jeszcze u takich osób które miały powiedzmy naście lat i próbowały to sobie usprawiedliwiać strasznie to idealizowały
źródło: kiszczak
Pobierz@cavird: Spoko, niech to robi jeśli ma taką potrzebę. Gdybym miał problem z tym, że ktoś może skomentować jakikolwiek mój wpis/komentarz to po prostu nie publikowałbym go, ale w momencie kiedy jesteś dość dużym kanałem wręcz autorytetem dla niektórych masz dość sporą widownię to