Wpis z mikrobloga

Na Facebook trafiłem na film gdzie facet jedzie 200km/h po niemieckiej autostradzie. Przy setkach komentarzy jeden napisał że jest to skrajnie nieodpowiedzialne i ja podzielam jego zdanie. Natomiast został on zdecydowanie wyśmiany. Jak ma być lepiej jak same Majtczaki jeżdżą po drogach. Szczerze to uwielbiam odcinkowe pomiary prędkości na autostradach bo przynamniej można jeździć jak człowiek, a nie jak małpa, której się wiecznie spieszy. #polskiedrogi #patologiazewsi
TheAryX - Na Facebook trafiłem na film gdzie facet jedzie 200km/h po niemieckiej auto...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TheAryX na YT są filmiki z niemieckich autostrad na których widać jak ktoś ciśnie 300km/h a w lusterku wstecznym widzi drugą furę z odpalonym migaczem na lewo żeby zrobił miejsce bo ktoś się spieszy i takich filmików jest całkiem sporo ( ͡º ͜ʖ͡º)
Afrobiker - @TheAryX na YT są filmiki z niemieckich autostrad na których widać jak kt...
  • Odpowiedz
  • 2
@Afrobiker wiem że jest sporo, natomiast ludzie nie wyobrażają sobie że wystarczy jeden manewr kierowcy z prawego pasa, który mógł nie widzieć wściekłego kierowcy i tragedia gotowa. Uważam że jazda 200+ jest nieodpowiedzialna, a 300 to już szaleństwo. No ale „dajesz malina”
  • Odpowiedz
@TheAryX u Niemca to norma tam każdy na autobahnie ma z tyłu głowy że jadąc 200km/h lewy to lawa bo w każdej chwili może tam lecieć jakiś przecinak z prędkością 300+
  • Odpowiedz