Aktywne Wpisy

Oake +3
odkrylem protipa. Jesli jestescie biedakami jak ja i nie macie youtube premium, to zeby szybko pominąć reklamę wystarczy rozwinac pasek u gory ekranu i kliknac przycisk next w odtwarzaczu muzyki. Działa przy kazdej reklamie, wiec zamiast czasem ogladac reklame przez ponad minutę, mozemy ja pominac w pół sekundy. Sprawdzine na #iphone ale podejrzewam, ze dziala tez na #android
#protip #youtube
#protip #youtube

źródło: IMG_1940
Pobierz
MetalowyBieg +1
Jak to jest że szczuplaki żrą ciągle jakieś lody, chipsy, pączki i nie mówice że dużo sie ruszacie, bo mam ziomka co ledwo 60kg waży a zjada dziennie tyle kcal ile ja w tydzień
A ja? Zjem raz na miesiac paczke chipsów i popije 2 piwami i już k---a 5kg wiecej
#odchudzanie #dieta #trening #dietetyka
A ja? Zjem raz na miesiac paczke chipsów i popije 2 piwami i już k---a 5kg wiecej
#odchudzanie #dieta #trening #dietetyka
Cała noc nieprzespana praktycznie bo wszystko u mnie słychać i cienkie ściany. Stopery nie pomagają. Potem przez 3 dni nie mam energii i motywacji.
Pytanie czy to wg was jest ok? Pytam bo z jednej strony nie jest to jakoś często. Choć w lecie częściej. No ale z drugiej strony w weekend ma prawo człowiek odpocząć po całym tygodniu i wydaje mi się, ze jak ktoś chce imprezować do tak późna to albo niech wyjdzie na miasto, albo niech chociaż ściszą muzykę i nie drą się tak po północy (może być nierealne mając procenty we krwi).
Jak podchodzicie do takich spraw? Olewacie i potem przez 2 dni dochodzicie do siebie po zerwanej nocce? Czy rozmowa, a potem policja, ewentualnie administracja? Pytam o radę bo nie jestem konfliktowy, ale utrudnia mi to życie od czasu do czasu. I tak już musiałem się przyzwyczaić do szczekających psów w ogródkach i biegających dzieci nade mną, piętro wyżej.
#sasiedzi #mieszkanie #prawo #pytanie
BTW jak nieprzespana nocke "odreagowujesz" 2 dni to popracuj nad tym bo to nie jest
A trzeba być wróżką, żeby zrozumieć, że głośne imprezy w nocy przeszkadzają ludziom? To jest tak nieoczywiste?
nie będzie wiedział skąd go zaatakowano i nie będzie się mścił ewentualnie
@IlIIIIllII: Pytanie czy sasiad zdaje sobie sprawe z tego ze jest glosny. Zrozum jedno - nie chodzi mi o to ze go bronie i uwazam ze takie zachowanie jest ok. Chodzi o to ze najwazniejszy jest feedback. Podam Ci przyklad:
Dawno temu u kumpla byla impreza. Zadne spiewy czy tance po prostu "posiedzenie" kilku facetow.
Ja wynajmuję i mieszkanie ciche bo z trzech stron zewnętrzne ale na górze też puszczą od czasu do czasu jakiś hip hop, nie jest jakoś tragicznie bo włączony TV
albo kartka na wycieraczkę z prośbą o zaprzestanie. Bez złośliwości, wytyków, gróźb.
Niestety, nie wiele jesteś w stanie zrobić bo już z Twojego opisu widać że sąsiad to typowy burak. Skoro nie wpadło mu do głowy żeby szanować ciszę nocną do teraz (a niemal na pewno ktoś już mu kiedyś