Aktywne Wpisy

Lenalee +52
Smutno mi ;-;
Czaiłam się przez dwa dni i zrobiłam kilka podejść żeby ukraść czaszkę panu gawronowi (rip [*]) bo ciągle ktoś kręcił się w pobliżu, więc trochę wstyd było grzebać przy truchle. W końcu udało mi się ją zabrać, mimo że i tak jakiś dziadek z pieskiem widział co robię (no ale już było za późno żeby uciec z miejsca zbrodni)
Przeniosłam ją ponad kilometr żeby położyć obok mrowiska. Mrówki od razu
Czaiłam się przez dwa dni i zrobiłam kilka podejść żeby ukraść czaszkę panu gawronowi (rip [*]) bo ciągle ktoś kręcił się w pobliżu, więc trochę wstyd było grzebać przy truchle. W końcu udało mi się ją zabrać, mimo że i tak jakiś dziadek z pieskiem widział co robię (no ale już było za późno żeby uciec z miejsca zbrodni)
Przeniosłam ją ponad kilometr żeby położyć obok mrowiska. Mrówki od razu

źródło: DSC00036
Pobierz
stam +134
#mecz proszę, niech ktoś światły mi wyjaśni, bo może ja się k---a nie znam, dlaczego za rękę Realu sędzia nie podyktował karnego, a anulował gola barcy po zagraniu ręką zawodnika, skoro w obu przypadkach ręka nie była celowym zagraniem, ale jednak poszerzyła obwód ciała?? To jest to drukowanie meczu czy tylko moja nieznajomość przepisow? XD
Młodych nie stać na mieszkania za 20 000 zł z m2/ 1 mln zł za takie nadająca się do mieszkania bo:
-mają rowery na minuty (20 minut za darmo)
-lataja Ryanair za 200 zl za lot
-ciągłe zmienia kierunki swojej kariery bo wiadomo śmieciowe umowy o pracę dają um ogromną stabilność.
A mogli, jak ja, dostać program w telewizji, i kupić mieszkanie po 2 latach za gotówkę.
Ja #######!
czemu brakuje tostów z awokado (15 zł)?
#nieruchomosci #boomer #polskaszkolareportazu
źródło: 1000014494
Pobierz@lecho182: Jakiej kariery, ja tu walczę o życie bo co chwilę okazuje się że coś na co poświęciłem 5-10 lat życia jest już bezużyteczne bo pojawiła się konkurencja z Chin/AI/Ukrainy/amerykańskiego start-upu albo okazało się że rynek się już wysycił i w IT juniorów już nie zatrudniają, że jak nie poszedłem na medycynę 10 lat temu
źródło: image_picker_92E5DA73-14AE-4FEB-8DC0-D044678051E7-5218-00001EFACCC58B2E
Pobierz@lecho182: Akurat on kupił za rok. Wystarczy cud jak sam napisał xD
Ekonomista ;))))
A teraz popatrzcie na zawod psychologa w dużym mieście- tam to już chyba co 5. Chodzi na jakieś "terapie" - jakie tam kocopoly muszą być odwalane w "zaciszu gabinetu" jeśli inny EKONOMISTA nie wstydzi się pod nazwiskiem tak bzdurny tok rozumowania prowadzić....
@lecho182: Chyba nic nie zrozumiałeś z tego tekstu, bo on tu wskazuje brak jakiegoś konkretnego celu u młodych ludzi. Coraz gorzej z czytaniem w narodzie, zwłaszcza ze zrozumieniem.