Aktywne Wpisy

CXLV +89

kasiknocheinmal +112
Ej, jak jesteście w pobliżu parków to weźcie ze sobą trochę słonecznika, płatków owsianych, pszenicy, niesolonych i nieprzyprawionych orzechów, sypnijcie do karmnika albo na udeptany śnieg, ptaki bardzo tego teraz potrzebują.
Byliśmy właśnie w Parku Lotników nakarmić wiewiórki, do tego sypnąć trochę ziarna ptakom i teraz, kiedy jest to najbardziej potrzebne, karmniki świeciły pustkami. Kiedy jest cieplej, są pełne, bo pewnie ludzie chętniej wychodzą się przejść na spacer, a teraz w karmnikach
Byliśmy właśnie w Parku Lotników nakarmić wiewiórki, do tego sypnąć trochę ziarna ptakom i teraz, kiedy jest to najbardziej potrzebne, karmniki świeciły pustkami. Kiedy jest cieplej, są pełne, bo pewnie ludzie chętniej wychodzą się przejść na spacer, a teraz w karmnikach

Eh Mirko smutno mi. Miałem pierwsze walentynki z różową. Ja:
- Kwiaty i czekoladki
- teatr
- kolacja
- ręcznie napisana walentynka z kolażem z naszym zdjęć
A od niej dostałem… nic. Smutno mi. Nie jest ona roszczeniowa polka bo gdybym dal jej tylko kartkę to by się też cieszyła ale chciałem żeby było to wyjątkowe bo to nasz pierwszy wspólny Walenty.
Ja nie oczekiwałem od hej nie wiadomo czego ale fajnie byłoby dostać chociaż jakąś kartkę albo coś…
Na dzień chłopaka też mi nic nie dała. Ba. Nawet zapomniała. Wieczorem mi napisała że przeprasza że zapomniała i życzenia mi napisała. A mi potem głupio było jak chłopaki chwalili się co to na dzień chłopaka dostali.
Teraz myślę czy na dzień kobiet się starać czy tylko kwiaty dać i tyle… chciałem też coś fajnego na dzień kobiet jej zrobić ale chyba mi się odechciało…
#zwiazki #walentynki #gorzkiezale
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Ciesz się, że nie zerwała z Tobą ¯\(ツ)/¯
Zazwyczaj kobiety pytają co byś chciał albo mówią że mają jakieś plany z tobą ale to niespodzianka. Ewentualnie gdy się znacie to razem dochodzicie do wniosku że nie świętujecie za bardzo.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord