Wpis z mikrobloga

#stremio Co jest dobre poza #realdebrid? Zależy mi, żeby dało się także dorwać seriale np. z dawnej Ipli czy TVN Player.
Dodatkowo chciałbym się dowiedzieć, czy jest możliwość skonfigurowania stremio tak, żeby zamiast opisów z imdb po angielsku, były przykładowo te z filmweb?
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Marooby: 1) alldebrid, torbox, ale rd i tak jest najlepsze
2) do treści po pl jest moja wtyczka, innej nie znam
3) nie ma takiej wtyczki na chwilę obecną, aczkolwiek istnieje możliwość napisania takiej
  • Odpowiedz
The Movie Database Addon v3.1.3

@adi0: możesz podpowiedzieć czy jakoś to trzeba skonfigurować? w samej wtyczce nie znalazłem żadnych konkretnych opcji więc albo ogólnie nie działa albo ja robię coś nie tak.
  • Odpowiedz
  • 0
@noOdmienByc na pierwszej otwartej stronie, po kliknięciu w kółko zębate, ustawiasz język. Jest jeszcze menu, z dodatkowymi ustawieniami, w lewym górnym rogu - szczególnie warto zrobić integracje.
adi0 - @noOdmienByc na pierwszej otwartej  stronie, po kliknięciu w kółko zębate, ust...

źródło: 1000044924

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@noOdmienByc nie za bardzo wiem co chcesz uzyskać. Co ma RD do Traktu? To dwie kompletnie inne sprawy. TMDB to coś takiego jak wbudowana Cinemeta, ale można go skonfigurować by wyświetlał opisy w naszym języku. Pokaże też polskie produkcje w zakładce Język. W konfiguracji działają, na tę chwilę, tylko 3 pierwsze pozycje integracji. Pierwsza TMDB obowiązkowa, musisz założyć tam konto, potem w ustawieniach konta wybrasz sobie zakładkę streaming service i zaznaczasz
  • Odpowiedz