Wpis z mikrobloga

Siostra znalazła sobie bogatego chłopa, jego ojciec prowadził firmę a on to kontynuuje, branża mocno związana z przetargami. Aktualnie budują sobie dom za gotówkę.

I to nie tak że zazdroszczę. Ale ku*wa ona ciągle pierdzieli że każdy jest kowalem swojego losu....

#zalesie
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@K-S-: ale ona jest kowalem własnego losu, przecież to ona znalazła sobie tego faceta, nie? Nikt tego za nią nie zrobil. To jest jej osiągnięcie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W ogóle to ja uwielbiam te przysłowia i mądrości, chciałbym by kiedyś ktoś taki poszedł na oddzał onkologiczny dla dzieci i im powiedział, no szkoda mordko, ale każdy jest kowalem własnego losu, wiesz?
  • Odpowiedz
@K-S-: znam gościa którego ojciec ma firmę dobrze prosperującą, a synalek ma zostać jej szefem jako jedynak. Kiedyś pokłócił sie z ojcem i poszedł do fabryki pracować na 3 zmiany. Po tygodniu nocek wrócił do tatulka z podkulonym ogonem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@K-S- przypomina mi moją znajomą z początków dorosłości, która dostając hajs z dzierżawy ziemi pod wiatraki, nie potrafiła zrozumieć dlaczego nie mam czasu na darmowe praktyki/wolontariat żeby sobie poprawić CV xd
  • Odpowiedz